Vi er nå i en mørk og kald måned, men idag har det vært veldig fint her i Bergen. Solen tittet gjennom et slør av skyer og dannet et nydelig lys. Det er bare adventstjeren i vinduet som sier at det er desember måned!
Hei, og takk for koselig hilsen! Nå har jeg tittet på dine siste innlegg, og for en koselig blogg du har!! Nydelige bilder, og nydelige barn ;o) Jeg kjenner meg utrolig godt igjen i dette med tidlige morgener... slik hadde jeg det i maaange år da mine var små. Utrolig slitsomt! Nå er mine 11 og 15 år, så heldigvis er den tiden over... bortsett fra det er det jo veldig herlig med småtasser, så bare prøv å nyte tiden, den går så vannvittig fort! Du spurte om oppskrift på Tyske skiver, og det skal du få.. BVeldig enkle, og mine favoritter (jeg liker lyse litt tørre kaker ;) : 750 gr smør 1 kg hvetemel 330 gr melis Elt deigen sammen, og sett kjølig. Trill tykke pølser - ca 4,5 cm i diameter. Skjær opp 0,5 cm tykke skiver. Legg på stekeplate med bakepapir. Stekes på 175 c i ca 8-10 min.
Lykke til!!
Ps : dine sjokoladekuler så VANNVITTIG gode ut! J.
Så fine bilder! :)
SvarSlettklem
Hei, og takk for koselig hilsen!
SvarSlettNå har jeg tittet på dine siste innlegg, og for en koselig blogg du har!! Nydelige bilder, og nydelige barn ;o)
Jeg kjenner meg utrolig godt igjen i dette med tidlige morgener... slik hadde jeg det i maaange år da mine var små. Utrolig slitsomt!
Nå er mine 11 og 15 år, så heldigvis er den tiden over... bortsett fra det er det jo veldig herlig med småtasser, så bare prøv å nyte tiden, den går så vannvittig fort!
Du spurte om oppskrift på Tyske skiver, og det skal du få..
BVeldig enkle, og mine favoritter (jeg liker lyse litt tørre kaker ;) :
750 gr smør
1 kg hvetemel
330 gr melis
Elt deigen sammen, og sett kjølig.
Trill tykke pølser - ca 4,5 cm i diameter.
Skjær opp 0,5 cm tykke skiver.
Legg på stekeplate med bakepapir.
Stekes på 175 c i ca 8-10 min.
Lykke til!!
Ps : dine sjokoladekuler så VANNVITTIG gode ut!
J.