fredag 18. desember 2009

En bil i adventskalenderen *Smil*Det er ikke plass til så veldig store gaver i denne kalenderen fra Sia, men små koselige lapper er det god plass til! Mannen og jeg har ansvar for annenhver dag, men jeg må inrømme jeg har vært kjip i år! Jeg har puttet oppi en liten sjokolade i alle lommene, og en lapp i ny og ne.. men han har imponert meg i år!! Til tross for at jeg gav utrykk for at kalenderen ikke kom til å være særlig spennende, har det i mine lommer vært koselige lapper om feks. middager og filmkveld  ;) 2 dager har jeg fått flax-lodd, hehe, og jeg vant på begge...25 kr :)

Men idag var lommen min tom!! Det var ikke plass til
min nye bil  
oppi den lille lommen!! :) En liten kule av en bil! Litt mindre plass i denne enn i "postmann Pat bilen" som jeg har. Da jeg fikk Postmann Pat (eller, "TopostePat" som storegutten ville sagt da han var 2 år) bilen  for et år siden, gikk jeg rask til innkjøp av en fin hvit kurv med rosa trekk! Bilen ble straks litt mer feminin med denne kurven i bagasjerommet :)
Men nå har jeg fått meg en bil som passer bedre til meg :) Liten og rask!! Jeg er storfornøyd :)  
Postmann Pat bil til salgs :)


Julegaver og andre juleforberedelser er snart i boks, men jeg kjenner jeg ikke klarer å slappe helt av ennå! Julekortene er fremdeles i produksjon, og de gavene som ennå ikke er kjøpt er selvfølgelig de vanskeligste. Imorgen er det det juleavslutning i barnehagen, og jeg har laget en liten ting til de snille damene som jobber der :) Gleder meg til å høre barnehagebarna synge for oss foreldre!Det er så koselig å hente posten i desember! Julekort begynner å komme fra venner og familie, og de får plass på kjøkkenet på hver sin klype på en hjemmelaget lenke. Ser ut som jeg må lage en lengre lenke, for idag ble alle klypene opptatt :)

Nå er det på tide å legge seg! God natt :)

4 kommentarer:

 1. Grattis med ny bil- litt av en kalendergave;) jeg er nysgjerrig på hvilken bil du har fått- biljente jeg vettu:)

  Ha en deilig dag!

  Klem Tonje♥

  SvarSlett
 2. Bil? Seriøst? Gratulerer! Det var tidenes julekalendergave, får en si!!

  Koselig med julekortene hengende fremme - her også henger de på en snor!! Ha en god dag! Klem!

  PS: Kan jeg spørre om hvordan du får de to bildene ved siden av hverandre i teksten? Jeg må bruke photoshop for å kunne vise bilder ved siden av hverandre, men det ser ut som du klarer å sette de inn sånn i innlegget?

  SvarSlett
 3. Det er vår butikk det- eller iallefall ingeniøren sin.. Jeg sier alt mitt er ditt - han sier ditto så da er den litt min også:)
  Jeg har jobbet der i to år med regnskap får se om jeg kanskje beynner på salg når jeg skal tilbake:)
  EJ og jeg;) har også akkurat fått ny bil- BMW 535 3.0 l td gøy!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett