torsdag 3. desember 2009

FØR "god morgen norge" begynner....


Hva gjør en småbarnsmor når hun må stå opp før God morgen norge begynner??Baker pepperkakehus selvfølgelig!!  Litt inspirert av zink hus, men de så bedre ut oppi hodet mitt før jeg begynte, hehe! Et lite tips er å ikke sette seg ned å lese fine blogger mens husveggene står i ovnen....Da risikerer du at huset brenner....Det var i forrige uke at mor sto på kjøkkenet og bakte klokken 0530.. denne uken har vi heldigvis fått lov å sove litt mer! Igår kveld fortsatte jeg bakingen, har laget 3 pepperkakehus tilsammen nå. (Ett hus er levert til pepperkakebyen) Begynte å pynte, men må ut å kjøpe bedre sprøytepose. Så forelpig kan jeg bare vise bilder av et upyntet pepperkakehus og noen herlige pepperkakemenn som Storegutten har laget!Det lukter jul i huset nå :)Snart får jeg lunsjbesøk av en venninne, må hive meg rundt her.. Håper du får en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Så stilige pepperkakehus:)
  Ja man må jo finne på noe når man må opp så tidlig, hehe!

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 2. hahahaha, de ble veldig fine, da!

  SvarSlett
 3. Heisann! Første gangen jeg titter innom bloggen din - så mye fint det var her!! Mange flotte bilder!! Legger deg nok til på lista mi, ser du.
  Må jo ta av hatten for deg som baker pepperkaker FØR God morgen norge har begynt!! Syns jeg var flink som vaska OPPÅ kjøkkenskapene før klokka ni her en morgen, men det er jo ingenting å skryte av det!! :)

  HA en fin kveld!!

  SvarSlett
 4. Oi, må si du er sprek! Bake pepperkakehus selv før God Morgen Norge!!
  Kjempefine bilder du har lagt ut :)

  SvarSlett