mandag 21. desember 2009

Deilige søndag!

Dette har vært en veldig fin dag. 4 lys er tent, vi har snø i massevis og nå er juletreet nesten ferdig pyntet. Vi startet dagen med en deilig frokost, og etterpå gik vi ut i snøen. I Alvøen fant vi en fin bakke, og Storegutten fikk ake og øve seg litt på langrennskiene. Vi fikk tatt mange fine vinterbilder av oss :) (men jeg er ikke helt klar for å publisere bilder av meg selv ennå ;)
 Da vi kom hjem satte jeg juleribben i ovnen og et par timer etter kunne vi nyte en deilig julemiddag med sprø svor og en god saus. (Lærte noen triks fra "Jul med Hellstrøm") Etter middagen fikk vi besøk av noen venner. Barna lekte og hadde det gøy, og jeg benyttet anledningen til å "kvitte meg" med litt av alt julesnopet og kakene jeg har laget :)

 Denne dagen skulle egentlig brukes til å kjøpe julegaver og gjøre diverse andre juleforberedelser, men jeg angrer ikke på at vi tok oss tid til å kose oss litt!! ...juletreet er ihvertfall pyntet nå da :) Da gjenstår det bare å sy noen julestrømper og èn julegave, kjøpe et par gaver, sende julekortene avgårde og ta en liten runde rundt til venner og familie med julegavene!

Storegutten har full nedtelling til "Lillejul" og ikke minst "Storejul", hehe :) Han teller pakkene i kalenderkurven sin flere ganger for dagen, og å ta fluortabletten om kvelden har aldri vært så gøy før... når glasset er tomt er det nemlig jul!

 

Jeg skal prøve å få tatt noen fine bilder av juletreet imorgen

Natta

3 kommentarer:

 1. Hei! Så kjekt det ser og høres ut som dere hadde en flott 4. søndag i advent. Fluorkalenderen til Storegutt var helt genial! Absolutt et triks jeg håper jeg husker til min skal spise fluor. Men hva er trikset resten av året?

  Vakkert juletre!
  Ha en flott dag med snø og videre juleforberedelser!

  SvarSlett
 2. Herlige bilder. Som de koser seg :)

  Har noe til deg i bloggen min.

  klem

  SvarSlett
 3. Så skjønne bilder hos deg i dag Eva. Koselig å se:)

  Klem fra meg

  SvarSlett