onsdag 30. desember 2009

Interiørstudent og sydame

Nå er alle julegaver åpnet, og da kan jeg jo vise noe av det jeg sydde til julegaver! Mye av det jeg sydde pakket jeg fint inn FØR jeg tok bilde...smart! Kanskje jeg kan snike til meg et bilde hos en av de som fikk hjemmesydd brødpose (sydde 9 brødposer), lavendenpose eller vinpose..ja det gikk i poser hehe. Men til barna sydde jeg noe annet
Forkleet er sydd av voksduk. Veldig enkelt. Jeg klippet bare ut ønsket størrelse og sydde skråbånd rundt. Dekorerte med en liten muffins fra et sløyfebånd.Et dårlig bilde av 2  krøllete brødposer kommer her. Du får ihvertfall se hvilket stoff jeg brukte. Den ene posen i grå/beige lin og den andre i hvit lin. Begge foret med mønstret bomullstoff. På forstoffet strøk jeg på noe som gjorde det litt stivt, slik at brødposen skulle stå bedre. Husker jo ikke hva det jeg strøk på heter, men spør der du kjøper stoff. Jeg har lyst å si strykelin, men er veldig usikker... :)Symaskinen er pakket vekk. Tror den skal få en god pause nå! Vi får se når den får komme frem igjen.. er redd jeg ikke får tid til å sy så mye når permisjonstiden er over. Husker godt alle de sene kveldene og nettene da jeg satt og jobbet med skoleprosjekter.. Og noe sier meg at det kan bli enda mer travelt nå med 2 barn :) Gru-gleder meg!!


 Et lite utdrag fra 2 av prosjektene mine det første semesteret på Interiør


Nå skal vi ut i snøen og leke
Ha en strålende dag videre!

6 kommentarer:

 1. De flotteste gavene man kan gi bort er de man har laget selv...det heter vliselin(utales iallefall det men om det skrives sånn det er jeg ikke sikker på) he he he..
  Ønsker deg et riktig GODT NYTT ÅR.
  Klæm Linda

  SvarSlett
 2. Kjempefine ting, du inspirerer meg altså!
  Håper dere har kost dere ute i dag. EJ og jeg har gått lang tur! Ble det ordnings på saab? Hope so!

  Ha en fin kveld.

  God klem

  SvarSlett
 3. Utrolig søte forkleer!! Jeg likte spesielt godt den lille muffins-detaljen, for en kreativitet :-)

  Ha ei fin nyttårsfeiring

  Klem i fra nord :-)

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig hilsen. Jeg har gått på akkurat samme linjen som du går på, bare i Tønsberg. Husker igjen oppgavene og tegningen:) Nyt tiden!!

  Ønsker deg og dine et flott og innholdsrikt nytt år!

  Hilsen Lena :)

  SvarSlett
 5. Så fine ting du har laget. Flink du! :)

  Kos deg i morgen og godt nyttår!

  klem

  Lise

  SvarSlett
 6. Heisann! Kjempefin blogg du har. Måtte bare legge igjen en kommentar da jeg så at du går på interiør på NKF. Jeg var ferdig der i høst nemlig. Trond Morten like streng og Anita like smilende? Savner studenttiden!!! Lykke til videre!!!! Klem Tone Linda

  SvarSlett