søndag 10. januar 2010

Flere kokker...

..mere gøy! Igår kveld tryllet meg og mannen frem en nydelig middag! Egentlig skulle vi lage en 3retters, men det ble så sent før vi kom igang, så vi nøyde oss med hovedretten:

Biff med fenikkel, vårløk og ovnsstekte potetskiver vendt i estragon og sjalottløk, toppet med frisk ruccula salat med olivenolje, salt og pepper.
Fantastisk!


Etter middagen kom søtsuget, og vi angret på at desserten ikke var laget.. Nå var det for sent å begynne på sjokoladefondanten som skulle serveres med vaniljekrem på siden, så da måtte jeg være kreativ og finne på noe annet..

Vaniljeis toppet med smeltet firkløver sjokolade
Nam nam
kommer nok til å lage det flere ganger ja :)


Som regel er det jeg som lager maten her i huset, men Mr.handyman får det til han også hvis han vil. Vi lager sjelden mat sammen, og min kjære sier at det er pga det ikke er noe gøy når jeg alikevel skal bestemme!?! Kontrollfreak på kjøkkenet jeg!?! NEI, men jeg vet jo hvordan det skal gjøres da ;)

Men igår koste vi oss! Muligens pga vi fulgte en oppskrift jeg aldri hadde sett før ;)  så dette bestemte vi oss for at vi skal gjøre flere ganger. Vi skal finne nye spennende oppskrifter og skrive ned, og hver lørdag fremover (så sant vi ikke har noen andre spennende planer) skal vi trekke en tilfeldig oppskrift og følge den..sammen :) Jeg ser allerede frem til neste "alt er lov dag" (lørdag og litt søndag). Imorgen er det tilbake til vanlig mat, fruktskålen og skolen! Vi får utdelt årets første oppgave som er en gruppekonkurranse. Gleder meg!

  (bildet fikk vi vi bryllupsgave og det er en av favorittene mine. Det er laget av Trude Eriksmoen, og er veldig spesielt. 
På det står det bla. bryllupsdatoen vår, initialene våre og evig kjærlighet)

Ønsker deg en fin uke
jeg får det sikkert travelt på skolen..  

3 kommentarer:

 1. Høres ut som en deilig middag..
  Og det bildet var helt n y d e l i g!
  Ha en god dag.

  Klem fra Tonje

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde - kjenner det begynner å klø litt i fingrene etter å ta fatt på malinga igjen.
  Hørtes koselig ut på kjøkkenet deres i går. En god ide å trekke en oppskrift. Lykke til med oppgave, og ha en god mandag! KLEM!

  SvarSlett
 3. Så koselig at dere lager mat sammen - av og til;) Det høres deilig ut! Og så mye inspirerende og deilig mat du viser frem om dagen!

  Herlig bilde, jeg synes også skrift kan være utrolig fint og personlig på bilder. Spesielt når det faktisk er til DERE sånn som det var!♥ Takk for kjempekoselige hilsner hos meg. Skal titte litt bakover her, massemasse helt i min gate ser jeg!:) Klem Heidi

  SvarSlett