torsdag 7. januar 2010

I love BrukaTil jul fikk jeg alle disse fine skålene. De sto høyt på ønskelisten, men jeg jo glemte planene mine om å være sunn i 2010. Godis, snacks, chips og dipp.. ikke akkurat sunne saker. Det er veldig kjekt å ha fine skåler når man får gjester, men det er jo gøy å få bruke de fine tingene i hverdagen også..Chips skålen kan jeg sette langt bak i skapet.. Men hva med å ha gulrotstaver eller druer i snacks skålen? Og dip må jo nødvendigvis ikke være så usunn heller...


I sweets skålen står det en urteplante. Passer kanskje ikke helt, men jeg manglet en fin potte og samtidig sørget jeg for at det ikke var plass til sweets i skålen. Den grønne planten hjelper meg å huske på nyttårsforsettet mitt.
 


Idag har jeg fri fra skolen, men guttene er i barnehagen. Lillegutten er fremdeles på tilvenning og idag trener vi på langdag..er fare for at det blir en del lange dager når jeg skal jobbe med prosjekter på skolen. Mens guttene er borte, benytter jeg anledningen til å male litt, men nå skal jeg nyte deilig, ekstra grovt, nybakt brød til lunsj :)


Håper du har en fin vinterdag
her har det snødd enda mer inatt :)

5 kommentarer:

 1. Jeg også elsker Bruka. Jeg var så heldig å få to av de til bursdagen min i september, men tror du ikke at jeg klarte å miste den ene i gulvet?
  Etter å ha sett de nydelige bildene dine her, så skal jeg jammen samle hele serien med skåler :-)

  Jeg er også helt enig i at man ha andre ting i de også. Det er jo ikke bare sukkeholdige produkter som er snacks? Gulerøtter og dipp er jo en veldig fin idè :-)

  Jeg ønsker deg en super dag! :-)

  SvarSlett
 2. Jeg er også en av de som elsker bruka. Jeg har noen skåler. Jeg kjempelyst på den Salatbollen. Du vet ikke tilfeldigvis hvor man kan få tak i den???

  Ha en fin fin dag videre.

  Klem Stine

  SvarSlett
 3. Heisann!

  Jeg fant disse fantastiske bildene dine av Bruka sine flotte skåler. Jeg har en nettbutikk som heter frydbutikken.no og butikken FRYD i Stryn. Lurer på om det er mulig låne noen av bildene dine til bruk i nettbutikken/facebook.
  kjempefin blogg du har ;) Blir inspirert til å få fart på min egen igjen ;)

  mvh
  Jannicke

  SvarSlett
 4. kan du si meg hvir jeg kan få tak i skålene ? Har lett overalt ! Setter pris på svar.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er veldig mange interiørbutikker som selger disse skålene..men den letteste butikken å finne er vel kanskje Ting (spørs jo selvfølgelig hvor du bor) Lykke til!

   Slett