tirsdag 5. januar 2010

Drømmer videre...

..om nye sofaer i stuen. Idag har vi en Furinova Toscana, og det er en veldig god sofa..å ligge i!! Ikke en sofa for de som vil sitte anstendig :)  Dessuten er den 310 cm lang, så det gjør jo at den ikke kan plasseres hvor som helst.
(Toscana fra Furinova)

Som så veldig mange andre stuer, syns jeg min stue er innredet for tv-titting. Det har jeg lyst å gjøre noe med, og mannen er faktisk enig :) Når vi bygger ut er planen å lage tv-stue oppe. Da skal den stoe sofaen, tven og de forferdelige høytalerene få flytte opp. Vi skal kjøpe en bitteliten diskret tv som resten av stuen IKKE skal innredes etter!

 (rocket fra Slettvoll)

To like sofaer plassert mot hverandre har jeg bestemt meg for... det vanskelige valget er jo hvilke sofaer?  (U)heldigvis har jeg god tid til å finne det ut.


(Pasenda fra Bolia)(Amalfi fra Living)


..og tenk så deilig å krype oppi noe slikt på kvelden :)(Rocket fra Slettvoll)

Tror vi går for lys sofa igjen, til tross for at vi har 2 små gutter i hus :) Det har gått greit så langt med den vi har! Den er i lys microfiber. Vi vasker over den med en fuktig klut titt og ofte, men det er viktig å fukte hele puten..ellers blir det vannmerker. 


Idag har jeg fått ordnet endel praktiske ting før skolestart (imorgen 0830 begynner jeg.. iii) Nå sitter jeg alene hjemme og venter på at jeg kan hente guttene mine i barnehagen! Veldig rart at ikke lillegutten skal være med meg hele tiden, men jeg blir vel vant til det også etterhvert. Det gikk jo veldig fint da storegutten begynte i barnehagen. 

Håper du har en bra dag

5 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Hei hei.. Skjønner godt dere vil gå for en lys sofa, det er jo så delikat.. Jeg har selv en helt lys grå sofa! Liker det lyst og fint jeg!

  Lykke til med skolestart da, så spennende..
  Ser du går på interiør på NKF, jeg vurderer selv å begynne der til høsten, så er veldig interessert i å høre hvordan skolen er og ikke minst hvordan selve studiet fungerer og er!

  Klem fra Lotte

  SvarSlett
 3. Tusen takk for raskt svar.. Jeg titter selvfølgelig innom igjen, blir spennende å se oppgaver og slikt!

  Håper du får en fin dag videre!

  SvarSlett
 4. Så mange flotte sofaer !
  Jeg likte så godt den som het Toscana,og den har du jo allerede.
  Kan tenke meg den er komfortabel.
  Tror ikke hvitt trekk hadde gått her i huset,3 gutter inklusive min mann ;)
  Søte biler av barna dine i det andre innlegget;)
  Klem

  SvarSlett
 5. Du som er inne i sofa-verdenen - vet du om noen store, komfortable hjørnesofaer?...

  SvarSlett