mandag 18. januar 2010

Er det noen som har litt tid til overs?

..isåfall hadde det vært fint om du ville dele litt med meg! :)


Dagene blir lite effektive når man går rundt med en syk og grinete (snart)ettåring med sin første tann på vei, på armen. Heldigvis hadde jeg fri idag så jeg kunne ta meg av den lille syke, men planen var å legge gulv mens guttene var i barnehagen og mannen på jobb. ..nei, jeg er ikke ferdig med rommet til Lillegutt ennå! Hvis jeg fikk være med å bestemme, hadde jeg bestemt at døgnet skulle ha 26 timer.. og de 2 ekstra timene ville jeg plassert på ettermiddagen :) 


Lille Solstråle

Nå er ungene matet, badet, nyfrisert og lagt! Helst ville jeg satt meg ned og kost meg i blogglandia(og prøvd å holde litt på nyttårsforsettet om å skrive mer til fantastiske bloggedamer) eller lest ett av de 3 nye bladene jeg har kjøpt..men aldri fått tid å lese. Istedet får jeg bare tid å skrive et lite sytete innlegg, før jeg begynner på rydding, klesvask og gulvlegging.. Joda, mr.handyman er flink å hjelpe til hjemme, men nå ligger han strak på sofaen, superforkjølet og sliten etter en lang arbeidsdag! 


 Store Solstråle!
Hverdagen er igrunn ganske fin selv om den er travel

Hvordan får du tid til alt? Rekker du over alt du har planlagt? Jeg leste i et gammelt KK blad på et venterom idag, at man har alltid tid å re opp sengen, eller vaske gulv og holde orden i huset.... man har jo tid til å dusje og sminke seg!? Det tar ikke lenger tid å vaske gulvet enn det tar å dusje...! Det handler om prioritering! Det er mulig jeg prioriterer feil....Imorgen får jeg ny oppgave på skolen; Kjøkken og bad! Spennende. Lillegutt må være med litt på skolen, før jeg kan levere han til en snill venninne som har tilbudt seg å passe han litt. Tusen takk :) Vaskebildene er lånt fra 

mye fint der :)
  

9 kommentarer:

 1. Et lite tips er å helle vann på gulvet for så å kle seg naken og ake i det, da får du vasket gulv og vasket deg samtidig :-)

  SvarSlett
 2. Kjenner SÅ godt igjen den følelsen. Føler at tiden aldri strekker helt til. Skjønner i hvert fall ikke de som sier at de kjeder seg! Men jeg tror mange av oss kan ha godt av å senke kravene litt. Kanskje gulvene kan vaskes litt sjeldnere? (eh, men med en liten "krabber" er det gjerne ikke så fristende...:) Kanskje haugen med klær kan ligge en ekstra dag? (men så må den jo tas til slutt..:) Eh, skulle gjerne ha kommet med gode tips eller trøstet deg litt, men det var visst ikke så lett. Eller jo; det jeg føler hjelper på, er planlegging og struktur. Det at alt har sin plass, systemer har sin rekkefølge osv.
  Synes uansett at du er knallflink med to små gutter, mann, hus og studier! Klem Heidi

  PS. Haha...Susan, du er ikke god!:)

  SvarSlett
 3. Kjenner meg så godt igjen i det du skriver! Det er neimen ikke lett å få tiden til å strekke til bestandig. Det er så mye man har lyst til å gjøre og som man synes at skulle vært gjort hele tida...

  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg rekker aldri det jeg har planlagt. Men jeg prøver! :-)

  Tror mye ligger i å ta ting med en gang (det er ikke jeg flink til, men Mannen er det). Jeg prøver å tørke av vasken etter hver gang jeg har brukt den, for da er den jo bestandig ren. Ellers så er jeg blitt flinkere til å ta med meg noe og legge på plass når jeg går mellom etasjene. Re opp senga kan man jo også gjøre i det man står opp.

  Og så tror jeg det er viktigere å tenke på det man får gjort enn det man ikke får gjort. Da er det lettere å motivere seg til å gjøre mer :-)

  Du har sikkert tenkt på alt jeg har skrevet, men det hjelper kanskje med en repetisjon :-)

  Ha ei god natt! :o)

  SvarSlett
 5. Har dessverre fint lite tid til overs :/ Ønsker meg flere timer på ettermiddagen jeg og! Det hadde vært noe det!

  Kjøkken og bad høres ut som en spennende oppgave! :)
  Håper du deler litt bilder! :)

  SvarSlett
 6. Et tips som har hjulpet meg er å lage liste, - vel og merke en overkommelig en ... De nederst punktene, er slikt som kan gjøres i morgen om jeg ikke rekker i dag ... tror hovedårsaken til tidklemma er at vi planlegger å gjøre mer enn det som er prsktisk mulig å gjennomføre...
  Lykke til med oppgaven ...

  SvarSlett
 7. Tror struktur og lister er nøkkelen, ikke sikker men jeg skal prøve hehe.
  Jeg er hjemme med bare en og alikevel kommer jeg ikke over halvparten føler jeg:)
  Håper lillegutten er bedre i dag og begge to er bare så skjønne:)
  Og der så jeg bilde av deg også:) så kjekt- fin du også:)
  Ha en god dag Eva.

  Klem fra Tonje

  SvarSlett
 8. SÅ flink du er! Synes det står respekt av at du faktisk går laus og legg gulv når roen endeleg har senka seg i huset. Eg hadde sikkert kolapsa i ein stol og tenkt; "i morgon, i morgon, men ikkje i dag....."

  Har desverre ikkje gode tips til korleis ein kan få meir gjort. Eg pleier å spara haugen med reine klær til kvelden, så tømmer eg han ut i sofaen og legg saman medan eg ser TV. Det vert i alle fall litt mindre kjedeleg.......Eventuelt kan du jo montere tørrmoppar framme på bodyane til minsten, så tar han støvet av golvet medan han krabbar rundt;)

  Ha ein flott dag. Håpar alle er friske i heimen.
  Klem:0)

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder! Nei, jeg rekker ikke over alt her i heimen....
  Ha en fin dag!

  SvarSlett