fredag 1. januar 2010

Starten på et nytt år...


Fjorårets siste dag hadde et fantastisk vær her i Bergen! Bitende kaldt og klar himmel.
Barn og voksne i nabolaget koste seg på rattkjelker mens de ventet på nyttårsbukker og raketter!


En nabofamile spiste pinnekjøtt her sammen med oss, før vi gikk videre til neste nabo hvor enda en nabofamilie og et vennepar av oss var samlet for å ønske det nye året velkommen! Det ble en veldig fin avsluttning på år 2009.

Det nye året fikk en uheldig start for min del. Klokken 00.05 skulle jeg ta bilde av meg selv med Lillegutt på armen.. det gikk ikke så bra! Mistet mitt speilreflekskamera rett i skifergulvet, og dette ble det siste bildet jeg fikk tatt...

Objektivet knuste og kamera fikk hikke. Hikken ser ut til å ha gitt seg, men nå har jeg bare et "paparazzi objektiv" (70-300 mm), så det vil si at det ikke blir like enkelt å ta bilder fremover.. Håper jeg får bedre lykke resten av året!

1.nyttårsdag pleier jeg egentlig å ta "julevasken". Julen pakkes vekk og jeg begynner å glede meg til våren! Men idag har vi bare kost oss. Det fine været og snøen som ennå ligger tykt, gjør vinteren mer koselig (vi er vant til regn på denne tiden av året) Idag har Mr.handyman og jeg har lekt oss masse med tanken på å bygge om store deler av huset :) Og vi har vært på kino og sett Pelle Politibil. Storegutten syns den var veldig gøy, mor syns den var kjedelig og far sa så fint; jeg fikk meg hvertfall en god blund, hehe. Lillegutten koste seg hos farmor!

Håper du har hatt en fin dag,
og jeg ønsker deg alt vel i resten av år 2010

3 kommentarer:

 1. Ønsker deg et riktig godt nytt år!
  Så fint bord du dekket i går!

  klem, Marte

  SvarSlett
 2. Godt nyttår Eva!

  Håper det blir et knall år! Kjipt med objetivet men heldigvis kan det erstattes! Akkurat det samme skjedde forresten med meg på Havna interiør.. Med det forrige kamrea og emilie på armen- rett i betongen..

  Fantastisk beliggenhet på huset deres altså!!

  Godt nyttår♥

  God klem fra Tonje

  SvarSlett
 3. Isj, så kjedelig med objektivet da. Håper du har gjort unna uflaksen for 2010 nå. Greit å ta det med en gang. :)

  Godt nyttår til deg. Gleder meg til å følge bloggen videre.

  klem

  SvarSlett