onsdag 25. november 2009

Orden i sysakene

Hele søndagen gikk med til rydding og sortering! Vi ryddet først loftet for å få plass til tingene som vi ryddet ut av boden, for så å flytte mine skolesaker og hobbymaterialer ut fra gjesterommet og inn i boden! Puh.. nå skal prøve å selge unna noen møbler slik at jeg for alvor kan ta for meg gjesterommet som skal gjøres om til barnerom!Skulle selvfølgelig ønske jeg kunne blogge bilder av en fin hvit bod med nydelige kurver og kartonger, men før jeg fikser det er det mye annet som må kjøpes og gjøres! Sysakene mine har endlig fått kurver å bo i allefall :)STØRRE bod står på ønskelisten, men denne lille trekanten er det vi har innendørs..foreløpig! Boden skulle fått seg en runde med maling, lister og skapdører :P Det står nederst på listen over oppussingsprosjekter!


Det kom frem mange ting som vi ikke har bruk for lenger, og en del klær som jeg bare må innse at ikke slipper meg inn lenger.. alt dette skal vi gi vekk. En del leker skal Storegutten få pakke inn og gi til barn som har mer bruk for det enn vi har. Pakkene skal vi legge under det store Juletreet(frelsesarmeen tar imot) på Torgallmenningen i Bergen sentrum


Har du noe du kan gi vekk? :)

2 kommentarer:

 1. Hei!

  Skal si du har orden i sakene, jeg trenger mer plass eller mindre ting:)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Såå godt å få alt i orden,skal begynne å legge sysaker og hobbytting på hobbyrommet som akkurat er fedig oppusset.Å jeg gleder meg mye..Synes du har ordnet kjempe fint jeg!!
  klæm LINDA

  SvarSlett