fredag 27. november 2009

HURRA!!

Jeg har kjøpt meg ny PC idag :)


Den PC en jeg til nå har blogget fra, ser ut som den har falt ned fra et høyt fjell(Storegutten mistet den i gulvet)!! Skjermen henger såvidt fast på ene siden(Mr.handyman har spurt om vi ikke skal feste noen hengsler på den, hehe), antennen til tråløst nett er ødelagt, mellomromtasten virker bare hver 3.gang jeg trykker på den, venstre museknapp virker hver 2.gang jeg trykker på den, og jeg må for all del ikke være for kjapp med å åpne flere programmer samtidig...da protesterer den!


Men nå sitter jeg i sofaen med en flett ny pc med tråløst nett og ser på Xfactor. Og det er helt fantastisk å kunne flytte på pcen uten at skjermen klapper sammen og maskinen slår seg av pga det er brudd på strømkabelen og batteriet er flatt.. HURRA!


Men..her er det jo ingen bilder(foreløpig) og tastaturet veldig uvant! Men det går seg nok til etterhvert..

Bildene idag har ikke så mye med Pc å gjøre, men jeg syns de var finere enn reklame for Acer :)

Har kost meg litt på Pottery Barn sin side igjen!

3 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye, det trengte du. Så det ble ingen apple ??? Ha en fin fredagskveld.

  ps: sendt den en sms ...

  SvarSlett
 2. Hei igjen. Jeg kan sjekke hvor mye garnet kommer på, tar ikke mye for jobben. Jeg skal strikke en til poden min til uka, regner med at det går tre nøster og mener de kostet i underkant av 30 kroner nøstet.

  SvarSlett
 3. Grattis med ny pc :D
  Jeg får meg en snart, jeg og :)
  Denne her synger på siste verset, så jeg får ny i julegave :)
  Jeg vet ikke om du så det inne på bloggen min, men jeg svarte deg i kommentaren :) Utfordringen var til deg, det hadde skjedd noe feil da jeg skulle linke ;)
  Så utfordringen er din, om du vil ha den da ;)

  SvarSlett