lørdag 7. november 2009

Mamma! Jeg skulle bare spille fotball..og så knuste den!!


Da jeg kom inn døren etter handleturen ikveld, fortalte storegutten at "den derre lys-greien knuste!" Spent bevegde jeg meg inn i stuen og på bordet står halvparten av den fine lysestaken som jeg fikk i bursdaggave! Støvsugeren er fremme og på kjøkkenbenken står resten av lysestaken. "Det var ikke med vilje, jeg skulle bare spille fotball og så knuste den!" I min fortvilelse sa jeg at jeg ville ha en ny, og Storegutten svarer kjapt; "jeg skal kjøpe en jeg!" "Har du penger da?" "Ja selvfølgelig" svarer han, og tar 7 kr opp av lommen!! Hehe, problem løst! Mor klarte ikke lenger å være sint på fotballspilleren!!

Imorgen er det farsdag, og Storegutten har laget kort! Det gikk litt fort i svingene pga vi måtte gjøre det i smug mens pappa svirret rundt..Og det er jo ikke alltid like lett å få en 4åring til å holde noe hemmelig! Men jeg syns han var flink å skrive navnet sitt! Sjarmerende med bokstaver som er oppned..


Noen av dere var nysjerrig på hva jeg holdt på med i "hobbyrommet" mitt.. Noe av det er hemmelig, men igår lagde jeg disse til-og-fra lappene


Utrolig kjapt og enkelt. Jeg liker å bruke tid på innpakking av julegaver. Pakker gjerne inn i stoff og pynter med forskjellig dilldall, mens syns det er greit med helt enkle til-og-fra lapper..de går jo som regel rett i bosset, og da er det litt kjipt hvis man har brukt mye til på å lage dem.


Det er min mor sin bursdag i morgen, så jeg har laget et kort til henne også! Etter å ha tittet innom noen scrapbooking blogger, er det nesten flaut å vise frem hva jeg har limt sammen..men jeg viser alikevel :)
Det blir bursdags- og farsdagsfeiring med middag hos mine foreldre, og de skal få denne fine vin kurven fra Riviera Maison. Mamma skal også få et gavekort oppi en liten pose som jeg har sydd!


Satser på du ikke leser bloggen ikveld, mamma! :)

2 kommentarer:

 1. Du er jo bare så kreativ!! Takk for det du viser, gleder meg til å se mer innpakking. Elsker fin innpakking men er ikke flink til det selv enda..
  Kjipt med lysestaken, men må regne med litt svinn når man har kids:)
  Vårt hus ligger ikke så langt fra huset jeg viser som forøvrig er samboeren min sin tremenning som eier, fikk jeg vite i dag:) Men vi har utsikt mot Os sentrum..
  Ønsker deg en god uke!
  Tonje

  SvarSlett
 2. Hei!

  Vis gjerne litt mer av dine kreative innpakninger når julen nærmer seg, veldig kjekt med litt inspirasjon.

  Hadde dere en fin feiring av mor og far i dag?

  Klem Pink Lady

  SvarSlett