fredag 5. mars 2010

Turkis og gul påske

 

Vi har så smått begynt å lage litt påskepynt, og i dette innlegget ser du litt flere bilder av hvordan vi lagde påskekyllingene. Mest sannsynlig skal vi være lite hjemme i påsken, men litt påskepynt må vi ha likevel. To lyse og friske farger, gul og blå/turkis, er fint til påske syns jeg. Hos Foreldremaualen.no er påske månedens tema. Følg med der hvis du er vil ha tips om påskepynt, påskemat, påsketur osv :) Her hos meg kommer det nok noen flere påskeinnlegg også!Det er fredag og helg :) For min del startet helgen tidligere enn planlagt. Skulle vært på skolen og lært photoshop idag, men jeg sitter her med en liten gutt som har skreket halve natten. Han fikk nemlig vaksine igår, og har reagert med feber og sterke smerter i lårene. Den ville krabaten min sitter helt i ro.. og der er ikke hverdagskost! Praktisk med tanke på at han ikke kryper rundt og gjør alle mulige ulovlige ting, men til gjengjeld griner han masse pga smerter stakkar!! Fortvilende at ikke paracet hjelper mot smerten! Da er Marie-kjeks en liten trøst for lille Matmons :)

God Fredag

4 kommentarer:

 1. Hei hei..
  Påsken nærmer seg med stormskritt og jeg gleder meg.. Skal være i Danmark store deler av påsken, men litt påskepynt er ikke til å unngå.. Kjøpte noen søte påskeservietter på Åhlens i går.. Er så koselig med påske! :)Gleder meg til å se flere påskeinnlegg, bildene dine er alltid så flotte! :)

  God bedring til den lille og god helg til dere alle.. :)

  SvarSlett
 2. Du har så flotte bilder i bloggen din!

  SvarSlett
 3. Stakkars liten, ikke godt det der. men her skal du få tips fra en mor - prøv flytende paracet. har erfart at virkningen er bedre (på noen barn)
  enn det virkningen av stikkepillen er.

  SvarSlett
 4. Så herlig innlegg!
  De var knallskjønne de påskekyllingene!
  Så artig der du hadde skrevet om Gulars;)
  Ikke kjekt med sprøyte,håper det går fint med ham.

  Ha en fin lørdag !

  Klem fra Monja

  SvarSlett