lørdag 27. mars 2010

"Pimpet" påskeegg


Etter, som sagt, en lang og mislykket jakt, måtte jeg lage årets påskeegg selv. Jeg var fast bestemt på at eggene i år skulle være i herlige lyseblå og turkis farger, men det var jo umulig å finne! Jeg tok derfor turen til en hobbybutikk og kjøpte stoff og silkebånd i de ønskede fargene.


Jeg kjøpte "vanlige" påskeegg til 10 kroner stk på Rema 1000, malte de hvite og limte stoffet på hver halvdel. Tilslutt limte jeg silkebånd rundt kanten på den ene halvdelen av egget. Sløyfebåndet plasserte jeg slik at når egget lukkes, skjuler det klippekanten av stoffet på begge halvdelene av påskeegget. Neste gang tror jeg at jeg kommer til å lime sløyfebånd på begge halvdelene, pga sløyfebåndet lett kommer i klem nå.


3 av 4 egg er fyllt opp med små overraskelser til liten og stor.... så får vi se om Påskeharen vil fylle opp undertegnede sitt egg også..!? I Lille Bøllefrø sitt egg er det en liten bok og en tutt. Han har nok forstått at storebror får spise noe som er veldig spennende på lørdager, men vi drøyer så lenge som mulig før han får smake snop. Han finner nok tidsnok ut hva det er for noe....


"Kjære Påskehare! Jeg ønsker meg noen Anton Berg Marsipanegg."

Håper du har en fin lørdagskveld!
Hos foreldremanualen er PÅSKEMORO månedens tema,
besøk dem for påskeinspirasjon og mye annet interessant

4 kommentarer:

 1. Skikkelig dekorative egg:):)
  En riktig god "turkis"påske til deg og dine:)

  SvarSlett
 2. Flotte påske egg du har laget ♥
  Ha en fin søndag

  SvarSlett
 3. Artige påskeegg du har laget:) Hilsen fru Strøm

  SvarSlett