torsdag 4. mars 2010

Spiseplassen vår


NIB utfordrer denne måneden: Vis frem spiseplassen din!


Vi spiser stort sett alle måltider på kjøkkenet. Da vi køpte huset var det lukket kjøkkenløsning, men veggen mellom stue og kjøkken ble revet allerede første dag. Vi kjøpte benkleplate og skap i 30cm dybde, og lagde denne halvøyen der hvor veggen sto (listen du ser på veggen skjuler, inntil videre, et u-tapetsert felt der veggen sto. Når jeg har TID skal hele veggen tapetseres på nytt) . Bordet er like høyt som kjøkkenbenken og fungerer utmerket som arbeidsbenk når det skjer mye på kjøkkenet :)


I andre enden av stuen har vi bygget ut. Det som opprinnelig var en overbygget terrasse, ble til en spisestue med masse vinduer og to store skyvedører i glass. 
Vi er veldig fornøyd med spisestuen. Rett utenfor ser du benken som vi også har laget, og til venstre ser du litt av et lite utekjøkken med grill. På fine vår- og sommerdager er det ikke mange middager som blir laget inne på kjøkkenet. Nei, da griller vi, og om det er kjølig vind ute, da åpner vi opp de store skyvedørene og sitter inne-ute i spisestuen :)  (liiiiit irriterende med strøm- og telefonkablene som blir veldig synlig på bilder. Med litt mer photoshopkunnskaer skal de fernes:)

 

I spisestuen kan vi dekke til 12 personer,
og det er kjekt for oss som er glad i å invitere venner og familie på middag!

(dekket til barnebesøk tidligere i år)

Gleder meg til å se mange andre flotte bidrag!
Du finner dem hos Norske Interiørblogger!

5 kommentarer:

 1. Så utrolig flott.

  Ha en fin helg snart.

  Klem ingunn

  SvarSlett
 2. Jeg likte veldig godt den lyse, hvite spiseplassen deres :) En ren og enkel stil!

  Klem Linda

  SvarSlett
 3. Så flott. og FOR en utsikt du har fra spiseplassen

  SvarSlett
 4. Hei!
  Så flott spisestua di var! Lys og lekker. Og for en utsikt! Må være godt å ha så flott veranda og spisestua like innenfor vil jeg tro.
  Ha en fin fin dag

  SvarSlett
 5. Ah...den spiseplassen er helt nydelig! Jeg ELSKER lys og luft! Dere har en sånn fantastisk utsikt. og jeg skulle mer enn gjerne byttet med deg! Ha en flott helg! Klem Heidi

  SvarSlett