lørdag 26. september 2009

Verdens enkleste!! ..et lite tips!

Lyst på noe godt ikveld, eller kanskje du får gjester og ikke har tid til å bake.. ? Jeg har et lite tips; tar ca 15 minutter å lage :) Verdens raskeste og enkleste kake! Har tatt ideen fra min søster :)


Du trenger:
  • 3-delt kakebunn (sukkerbrød)
  • Freia sjokolademousse m/daim
  • 1 pk piano ferdig vaniljekrem
  • 1 mørk kokesjokolade
Lag sjokolagdemousse som anvist på pakken. Sett moussen kjølig mens du fukter kakebunnen med litt sitronbrus. Legg nedeste del på et kakefat og smør på vaniljekrem, jeg bruker hele kartongen. Legg så på midterste del av sukkerbrødet på og smør sjokolademoussen over denne. Kok opp 1/3 dl vann og smelt kokesjokoladen i dette. Legg lokket på kaken og smør smeltet kokesjokolade over! Settes kjølig! (bør stå kjølig en liten time før servering)


Dersom du har litt bedre tid blir kaken enda bedre om du lager hjemmelaget sukkerbrød, vailjekrem og sjokolademousse! Og den blir litt finere om du dekker hele kaken med mørk sjokoladekrem eller smeltet kokesjokolde. Pynt med sølvkuler :)

Deilig :)
1 kommentar:

  1. Tusen takk så masse for tipset, dette ser ut som ei kake akkurat etter vår smak:) Og så enkel og kjapp å lage - det liker jeg! Supert at du delte denne:)

    SvarSlett