lørdag 19. september 2009

Her bor vi! Del 1, EKSTERIØR og HAGE


Huset vi bor i kjøpte vi for drøyt 2 år siden. Jeg var veldig skeptisk til å kjøpe det pga verken kjøkken, bad eller gulv i huset var slik jeg ville ha det, og huset så egentlig litt ut som en brakke! Men etter at Mr.Handyman fikk meg med på en visning nr.2 ble jeg litt mer tent. Huset lå jo tross alt 20 meter fra sjøen og hadde egen båtplass!! Drømmen for oss båtfolk!!! Vi kjøpte :)

Vi har ikke angret en dag eneste dag!! Stortrives!! Vi har gjort veldig mye med huset, men fremdeles er det mye som gjenstår før det er slik jeg vil ha det. Noe av det vi har gjort er;

Bygget terrasse og malt huset hvitt

(før)

(etter)Plen og terrasse i den lille hagen

(før)

Mr.Handyman må få litt skryt for arbeidet han har gjort her. Det gikk med noen timer på å lage gjerde, flytting av STORE steiner og graving i jord..kan ikke skryte på meg at eg har bidratt så forferdelig mye her, men litt har jeg gjort! (var gravid på da vi holdt på her) Før vi la ut rulleplen måtte jorden planeres fint ut og all stein måtte fjernes!
Kursiv
Det var utrolig gøy å rulle ut plenen! Gikk kjapt og var veldig lett! Og det gøyeste var jo at vi PLUTSELIG hadde grønn plen! Pusen lurte virkelig på hva som skjedde med jordhaugen som nettopp var der..
(du ser rullene med plen i bakgrunnen på bildet under)

FERDIG
Ikke helt grønn med det første..

..men etter et par uker ble den veldig grønn og fin!

(før)

På denne terrassen har Mr.Handyman laget en koselig benk i hjørnet!! Min favoritt i hagen!! Her har vi kost oss masse med sol, yrende båtliv på sjøen, gode venner og verdifulle øyeblikk med våre to små! Jeg finner jo selvfølgelig ingen bilder der benken ikke er full av gode venner eller familie, så jeg måtte rett og slett ut og ta et ganske dårlig bilde i mørket ikveld!! Dersom det er fint vær imorgen skal jeg gå ut og knipse igjen, da med puter på benken! Slik at dere får se :)

(etter)


Neste store prosjekt blir å bygge ut huset! Vi har gravd ut og planert, og skal snart støpe såle og ringmur. Så får vi ta det litt etter litt... Er jo ikke slik at det er gratis å bygge akkurat!

"Her bor vi! Del 2, INTERIØR" kommer når jeg har god tid til blogging :)

PUH...hang du med hele veien!? Ikveld er jeg alene hjemme igjen..med mine 2 syke små!! Mr.Handyman er ute med jobben og jeg skulle egentlig få besøk av en god venninne, men hun ville ikke bli smittet av små bassillusker :) Skjønner jeg godt! åh, nå holdt jeg på å glemme middastips igjen..

Søndagsmiddag: Biff shop suey


 • Strimlet biffkjøtt
 • 1 pose wok classic
 • kål
 • bønnespirer
 • Shop suey saus (blue dragon)
Serveres med ris!
Enkelt og greit!

God natt :)2 kommentarer:

 1. Så fint dere har det! Gjort masse også, forståer jeg...
  Huset ser jo kjempestort ut! Nudelig uteplass med benker og bord:)))

  SvarSlett
 2. Dere har det helt utrolig flott der ute! Kjempestor forskjell etter at dere malte!
  Er hele huset deres?

  SvarSlett