tirsdag 22. september 2009

Er det mulig å ha SÅÅÅ gansperr?!

Jeg vurderer sterkt å aldri mer trene igjen!!! Etter en altfor lang pause fra sats begynte jeg igjen igår... det var hardt!! Men seriøst; Kan dette være sunt?? :P Klarer jo ikke å bevege meg! Er så stiv og støl i hele kroppen at jeg idag har hatt store problemer med å ta meg av min travle, snart 8mnd gamle rampegutt!! Lillegutt tenkte nok sitt da mamma lå og strevde på gulvet og ikke fant helt ut hvordan hun skulle klare å reise seg igjen.. Da jeg endelig kom meg på bena, fant jeg ut at det var like greit å sette seg i bilen og kjøre en tur. Da slapp jeg hvertfall å leke akrobrat! Men det var lettere tenkt enn gjort... Neste utfordning: Den lage bratte trappen ned fra huset!! (forøvrig en midlertidig trapp pga det store hullet som vi har gravd der vi skal bygge ut) Med stellebag, håndveske, kamera og nøkler i den ene hånden og baby-bilstol i den andre hånden (og nei, jeg går aldri 2 turer) forsøkte jeg forsiiiktig å bevege meg nedover- AU!! Og idet jeg skjærer en grimase, ser jeg inn i øynene på en av de 2 snekkerne på naboens tak! FLAU!! De to hadde nok fått en mindre morsom opplevelse dersom jeg ikke hadde vært så dum og latet som ingenting! DET GÅR IKKE AN Å SKJULE at man har gangsperr i lårene når man er på vei ned en trapp, nedlesset av ting og tang i hendene!!

Endelig i bilen! Kjørte 100 meter før lillegutt krevde litt underholdning.. "Lille petter Edderkopp" og "Bæ bæ lille Lam" for full hals, gjorde at gutten sovnet! Jeg benyttet anledningen til å besøke en av de koselig interiørbutikkene her i Bergen!


Går aldri tomhendt derfra
Oppi skålen skal jeg ha nøkler

Nå blir det litt koseligere i gangen vår

Dagens middag ble stor suksess! Mr.Handyman sa så fint; "det er første gang jeg har spist meg såå mett på fisk! Vanligvis spiser jeg bare til jeg er lei, men dette var jo kjempegodt!"

Ovnsbakt torsk!


 • 400 gram torskefilet
 • 2 gulrøtter
 • 1 paprika
 • 1 fedd finhakket hvitløk
 • 1 liten rødløk
Krydre fisken med salt og pepper. Skjær grønnsakene i biter og surr dem i en stekepanne med smør, salt og pepper. Ha over i en ildfast form og legg fisken oppå. Settes i stekeovn med folie over. 180 garder i15 minutter.
Server med kokte poteter og brokoli. Kraften fra grønnsakene og fisken er en nydelig saus! Dersom du ønsker en fyldigere saus i tillegg: Toro, Lofoten fiskesaus!Bon appetit

3 kommentarer:

 1. Nam nam, takk for oppskrift den gleder jeg meg til å prøve!

  Tonje ♥

  SvarSlett
 2. Var det mine håndtværkere som fikk seg en god latter da du skulle ballansere nedover den trappen, eller...? hahaha

  SvarSlett