fredag 3. februar 2012

Ny gammel seng :)

Bøllefrøet vårt er 3år og stor gutt nå, og det var på høy tid at han fikk flytte ut av grindsengen ;) Men han måtte ta til takke med den litt lenger enn planlagt, pga det var ikke hvilken som helst seng som fikk lov å flytte inn på rommet hans..



Men på finn.no fant jeg endelig en som sto til kravene! Sengen er nok ikke supergammel, jeg kan tenke meg at den er ca 60-70år gammel... Helt perferkt til min go'gutt, og du kan tro han ble glad da han fikk se sitt "nye" rom!! Gutten som aldri går frivillig og legger seg, var plutselig å finne sittende i sin nye seng i ettermiddag - Strålende fornøyd!


 
2 Tigergutter må man ha ;) 

Ellers er det ikke noe særlig nytt på barnerommet - bare ny plassering av møbler og ting. Jeg er veldig fornøyd med fargevalgene jeg gjorde for ca 2 år siden. Hvite møbler, vegger og gulv, med røde, blå og sorte detaljer. Rødt er en veldig iøyefallende farge, og det skal ikke så mye til av den. Rød regnes i dag som lidenskapens og kjærlighetens farge, men symboliserer også sterke følelser som opphisselse og sinne. (wikipedia) Den beskrivelsen passer perfekt til Lille Bøllefrø - det er ikke uten grunn at han har fått kallenavnet sitt ;) Men han er også den mest kjærlige og kosete gutten jeg kjenner, og smilet sitter alltid løst :) 

Ukens beste dag idag!
Nyt fredagen :)


4 kommentarer:

  1. Utrolig lekkert og delikat rom! Men med Hærlige barnetime som viser hvems rom det er:-) Ønsker deg og dine god helg

    SvarSlett
  2. Kjmepefint gutterom det!
    Herlige farger, er så lekkert med litt rødt:)
    Skjønner godt at han trives der ♥

    SvarSlett
  3. Flott seng! Er på jakt etter noe lignende selv... ;-)

    SvarSlett
  4. kjempe fin seng!!Skjønner godt han ville legge seg,særlig m tigergutt som passer på;)
    Ha en fiin uke
    klem karin

    SvarSlett