tirsdag 21. februar 2012

Stjernedryss...

Dagene går, og det er stille på bloggen.. Ukesevis med lungebetennelse, ørebetennelse, snørr og hoste....og vannkopper(!) hjelper ikke akkurat på bloggelysten. Men nå er Lille Bøllefrø på bedringens vei, og solen glimter faktisk til i Bergen idag :) Solstråler på vinduet lokker fotoapparatet frem!På veggen over kjøkkenbordet har det kommet opp en kalender. Det svei litt i interiørhjertet å henge den akkurat der, men en motivasjonskalender må jo være synlig om det skal være noe vits.. Stjernedryss kalenderen er en whiteboard/magnettavle med forskjellige kort man kan henge opp. På kortene står det ting som; rydde rommet, kle på meg selv, gå på potte, passe lillebror..osv.. Ting og tang som barn i alderen 2-10 år gjerne trenger litt ekstra motivasjon for å gjøre! Hver kveld henger vi opp gule stjerner med smilefjes til den som har vært flink. Der finnes også grønne stjerner som er mindre fornøyd ..og de sure, røde stjernene er det ingen som vil ha ;) Funker som bare det!!

Ha en fortsatt fin dag!


8 kommentarer:

 1. Så lyse og fine bilder! Den vasen har jeg også, og turkis Manokopp ønsker jeg meg. :)

  Lurt med sånn tavle. Her går det i klistremerker og skjema tegnet på ark. Det funker bra med slik premiering, det kan jeg skrive under på.

  SvarSlett
 2. Så lyse og fine bilder! Den vasen har jeg også, og turkis Manokopp ønsker jeg meg. :)

  Lurt med sånn tavle. Her går det i klistremerker og skjema tegnet på ark. Det funker bra med slik premiering, det kan jeg skrive under på.

  SvarSlett
 3. Fantastiske bilder!!
  Og jeg elsker fargene:)

  Artig med den kalenderen, det var jo kjempelurt:)
  SÅ godt og høre at dere er på bedringens vei - fortsatt god bedring ♥

  SvarSlett
 4. Kalendar er lurt å ha! Ungene har mer kontrol på dagen og måneder.
  Fine bilder.

  Ha en fint kveld!
  Vicky

  SvarSlett
 5. Hei hei!
  Herlige bilder med nydelige farger :)
  Den kalenderen var knall fin, og utrolig praktisk! Vi har noe lignende hjemmelaget på kjøkkenet, men skulle gjerne hatt noe lignende din. Kan jeg spørre hvor du har fått tak i den?
  Masse god bedring i heimen :) her har vi vært gjennom uker med sykdom, og nå var visst jeg sistemann på lista, så får nyte vinterferien i soffan :)
  Ha en fin kveld, klem fra Ella

  SvarSlett
 6. Hei,
  jeg har lest bloggen din en stund og den er helt nydelig! Selv er jeg helt fersk i bloggverdenen ;-) besøk meg gjerne på interiorliv.blogspot.com.
  Hilsen Benedicte

  SvarSlett
 7. Hei! Så fint å lese at du også har unger som er overbevist om at grønnsaker er LIVSFARLIG!!! Linus spiser en del frukt, men ikke grønnsaker - overhodet!

  Og så: Knallfin og motiverende kalender. Tror vi må lage eller få tak i noe lignende til Linus. Han er redd for potta like mye som grønnskene, så å få ham tørr før høsten er et stort prosjekt. Tips mottas med takk: )

  God lørdag!! KLEM!

  SvarSlett