onsdag 8. februar 2012

Har du lyst å se!?

  ...vår kommende Tv-stue?!
Slike bilder er ikke bra for bloggens estetikk :p 
Men det er jo litt kjekt å dokumentere prosessen underveis..


 Tv-stuen ligger en halv etasje over hovedetasjen, og har som du ser skråtak. For å få en god romfølelse bygger vi ingen vegger til taket, og over trappen blir det full takhøyde. I utgangspunktet var planen å ha iMac'en nede på hobbyrommet/kontoret..men jeg kenner meg selv etterhvert; jeg er for selskapssyk til å sitte alene på et kontor i kjelleren ;) Det blir derfor en liten arbeidsplass i kroken oppe også - tror det vil fungere fint, i og med at vi har en tv-stue/lekerom til guttaboys i kjelleren også!

Det ser kanskje litt rart ut med de veggene som har forskjellig høyde, men jeg tror at resultatet blir bra til slutt...når veggene er tett og tv'en og møbler er på plass - da vil man se helheten og hensikten med det! Selv syns jeg dette er ganske spennende å jobbe med, da det er mitt første store prosjekt som interiørdesigner.. Tilbygget var tegnet før vi kjøpte huset, men jeg har forandret hele løsningen innvendig ;)

et Smil til deg :)

3 kommentarer:

 1. Det blir spennende å følge med på prosessen.
  Gutterommet er blitt kjempe koselig:-)

  Ønsker deg en fin ny dag.

  Klem Annfrid

  SvarSlett
 2. Dette så veldig bra ut: ) Gleder meg til å se det når du får det ferdig med møbler og stæsj.
  Sengen til Lille Bøllefrø var kjempekoselig. Her ligger Linus fortsatt i sprinkelseng, for jeg finner heller ikke AKKURAT den sengen jeg vil at han skal ha. Så da får han være "liten" enn så lenge...

  Og kjære vene...100 cakepops?! Og det etter nesten brukket arm og knall og fall - du stiller i en egen klasse: ) Bildene fra barnerom og bursdag var superkoselige! KLEM!

  SvarSlett
 3. Det ser veldig bra ut! Gleder meg til å se hvordan du innrede den :)

  Ønsker deg en fin onsdag kveld,
  Vicky

  SvarSlett