tirsdag 2. februar 2010

Luringen, Lille Bøllefrø og Mr. Handyman

Her på bloggen har jeg omtalt guttene mine som Lillegutt og Storegutt. Da jeg begynte å blogge tenke jeg at bloggen ikke skulle være så personlig, og jeg hadde ikke tenkt å skrive så mye om guttene mine..


Men nå er det jo sånn at de fleste bloggere skriver om det vi er glad i..Og jeg er jo glad i guttene mine! Derfor ble der natulig for meg å skrive litt om de også! Men "Lillegutt" og "Storegutt" sier ikke så mye om hvordan guttene mine er..Luringen og Lille Bøllefrø sier litt mer.

Luringen er 4 og et halv år. En snusfornuftig liten kar som kan målbinde hvem som helst! Han har alltid et svar eller en løsning, og du må bare ikke prøve å krangle med han: Luringen vinner alle diskusjoner. Han har alltid vært litt sjenert, og det kan ta tid før han blir varm i trøyen, men det legger han ikke skjul på heller: "Jeg skal si det når jeg ikke er flau lenger" sier han ofte :) Denne snille go'ingen min heter Joakim.

Lille Bøllefrø er den lille pjokken som nettopp hadde bursdag. 1 år og høyt og lavt! Omtrent fra den dagen han "åpnet øynene", skjønte jeg at tiden fremover kunne bli travel. Og jeg hadde rett! En liten smilende hissigpropp som bestandig vet hva han vil.. og han ønsker sjelden å sitte i ro. Da han var 3 mnd gammel begynte han å ta "sit up's"..han skulle IKKE ligge! Da han var 6 mnd gammel satt han selv, og fant fort ut hvordan han skulle hoppe seg bortover på stumpen :) Nå går det i en fresende fart, så han bryr seg ikke noe særlig om å lære å gå..hehe. Go'klumpen heter Noah.
Jeg skriver også litt om Mr. Handyman, han fortjener også en historie. Jeg husker fra da jeg traff han, at han hadde så fine hender. Skikkelige kontorfingre, og jeg lurte veldig på om han i det hele tatt hadde rørt en hammer. SKEPTISK! Glemmer aldri den gangen jeg skulle henge opp en pittelitt komplisert hylle i leiligheten min, trengte litt hjelp..men stolte ikke på at "anti-handyman" skulle klare dette! Jeg ringte faktisk til min far og bad han komme og gjøre det mens "anti-handyman" var på jobb..*smiil*. Han nektet å gjøre det, mente jeg burde gi mannen en sjans, hehe :)  Jeg gav han heldigvis en sjans til å vise hva han var god for, og det viste seg at han skulle bli ganske flink! HER og HER noen av prosjektene våre/hans.


Bildene idag er fra Lille Bøllefrø sitt rom. Putene har jeg sydd og vist en gang for lenge siden, men viser de igjen nå som de er i bruk. Bilen fikk Luringen da han var 4 mnd gammel :) Mr.Handyman syns det var på tide at han fikk sin første Saab da!Vi er veldig glad for at det ser ut som det ordner seg for Saab :)
pga Mr.Handyman sin arbeidsdag dreier seg mye om dette bilmerket.


Nå må jeg tilbake til skolearbeidet..
Ha en fortsatt 
strålende dag :)


1 kommentar:

  1. Så moro å lese litt om de to fine go'guttene dine. Luringen og Bøllefrøet høres flotte ut. Og Mr.Handyman har jamen fikset det fint utenfor hos dere.

    Ha en god natt og en flott dag i morgen!! Klem! : )

    SvarSlett