fredag 9. januar 2015

EGENDESIGNET LAMPE

Jeg har lenge irritert meg over dårlig belysning i spisestuen, men lampekjøp har ikke fått plass i budsjettet.. iallefall ikke Oslo Wood lampen som jeg egentlig ønsket meg. Plutselig en kveld gikk det et LYS opp for meg... og stumtjeneren jeg hadde laget av kosteksaft fikk ikke lenger være stumtjener..

 

Den lilla lampeledningen hadde jeg liggende, så da var det bare å sette sammen. Guttene var ikke helt fornøyd med at jeg stakk av med støpselet fra deres lampe i kjellerstuen..sånn kan det gå når mor blir litt ivrig ;) Men nå har jeg kjøpt nytt støpsel til dem, OG pusset opp tv-stuen deres, så nå er de fornøyd igjen!


Jeg har fått litt ymse tilbakemeldiger på denne lampen her ;) ...den er jo litt rar, men jeg liker den likevel jeg! Den gir hvertfall lys i den mørke kroken i spisestuen, og lys er viktig! Du kan ha det så fint du bare vil, men i mørke blir jo det meste bittelitt trist. NiB og Saxi lurer på hvordan vi lyssetter hjemmene våre. Her henger det opp til flere pendler i alle rom. Jeg er ganske ømfintlig for skarp lys, så hos meg har lampene dimmer. Veldig greit å kunne tilpasse belysningen etter stemning og aktivitet. HER, HER , HER og HER kan du se mer av hvordan jeg lyssetter hjemmet mitt, og hos Norske interiørblogger finner du link til mange andre belyste hjem :)4 kommentarer:

 1. Så utrolig kreativt!! Passet utrolig godt inn med resten av interiøret også! Tommel opp!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tidenes tregeste svar :p Men takk for fine ord :)

   Slett
 2. Den var fantastisk KUL!
  Så kreativ og flink du er:)
  Dette er garantert pallplass, sikker:)

  Lykke til ♡

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk.
   Veldig kjekt at du har troen på det :D
   Ha en fin kveld!!

   Slett