fredag 16. november 2012

Black & White

Dersom du følger meg på Instagram (LilleMinStil), har du kanskje fått med deg at jeg hadde storopprydning på skolegutten sitt rom her en dag. Vi prøøver å få han til å rydde rommet sitt selv, men det blir fort så rotete at han ikke har sjans til å rydde opp selv! En god blanding av Lego, beyblades, steiner/skatter, fargeblyanter, perler, saks og papirklipp midt på gulvet. Jeg blir helt motløs av å gå inn der når det er på det verste! Hvordan er det hos dere andre som har 7åringer i hus, rydder de selv!?Mens jeg var igang med ryddingen sydde jeg også nye gardiner til sengen hans. Han begynner å bli stor gutt nå, så det passet fint med stripete svart og hvitt stoff, og de gav helt klart et strammere uttrykk  enn de lyseblå han hadde før. Jeg har tenkt på å gjøre litt andre forandringer der inne også, så det får bli med noen detaljbilder idag! Skolegutten tegnet meg, pappaen og pusen for ca.2 år siden. Jeg syns tegningen er helt herlig, så den får nok fortsatt henge der, og det lille lysende spøkelset fra Ikea er en god venn å ha i mørket :)

Vi kommer til å få en travel helg med skøytegåing, besøk, håndballcup og turn i vente
Så du hører nok ikke mer fra meg før i neste uke!

Håper din helg blir bra!3 kommentarer:

 1. Kjempe fine detaljer!! Måtte inn å se hvordan det var før. Så da lurer jeg på hvor de gulvmattene med stjerner på er kjøpt?
  Jeg har en 5-åring, og rommet er bombet hver dag. Gir nesten opp å rydde der inne. Han samler på alt. Må kjøpe flere esker på Søstrene Grene, så han kan samle "rotet" oppi de. De pynter jo i tilleg opp;)
  Fin kveld til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjekt å høre at du liker det du ser...og at det er andre som har det sånn som oss! Her samler guttene på alt fra spiker til bruskorker og doruller - med andre ord; det finnes ikke boss, det går an å lage noe av alt!! Søstrene grene har mange fine og praktiske bokser ja :)
   Stjernemattene kjøpte jeg på princess tror jeg for over 2år siden, så det spørs om du finner de nå.. Lykke til :) ha en fortsatt god kveld :)

   Slett
 2. Så flott rom. Likte veldig godt det bildet i den svarte ramma. Fint! Sengesettet var utrolig stilig!

  Heldig gutt med så fint rom :)

  *Mari*

  SvarSlett