tirsdag 9. november 2010

Husk å lade batteriene!!!

Om du ønsker deg masse fritid til å dulle og dalle hjemme, shoppe og kose deg på kafe..da har du ikke tid til interiørstudiet ved Norges Kreative fagskole :P Men om du jobber bra under tidspress, koser deg med bilder, tegninger, farger og interiør i sene nattetimer :) da hadde du kost deg i min situasjon.

 Inspirasjonsbilder til kontor-oppgaven jeg jobber med nå

I forrige uke kokte hodet mitt. Alt for mange "to do's" og ideer svirret rundt, og lite av det kom desverre ut i live. Skole og gruppearbeid tok all tid! Familie og venner så jeg lite til, haugen med bretteklare klær vokste seg høy og listen over oppussingsprosjekter her hjemme hadde minst 7 punker som ikke var begynt på engang..

Men nå plutselig føler jeg meg så effektiv igjen. Det at jeg jobber med en individuell oppgave gjør det selvsagt lettere å få gjort litt ting på hjemmebane, men det er merkelig hvordan man kan føle at man får bedre tid av å koble av gjøre noe annet :) Tid med familien, farge- og tapetvalg til et gøy oppussingsprosjekt, 3 timers effektiv julegaveshopping (kjøte nesten alle gavene ikveld:) og et par timer på sofaen med Greys anatomy, blogg og facebook...   = Energipåfyll delux! Jeg har en dag mindre til oppgavene jeg holder på med, men føler likevel at jeg ligger bedre an enn jeg følte i forgårs :)

Klarer du å koble av og lade batteriene av og til!?
God natt og sov godt!!

2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Jeg har det på akkurat samme måte.. :) Men er viktig å koble litt av også innimellom, batteriene trenger virkelig lades opp til tider.. Vi fikk nytt prosjekt i dag (rekkehus) og etter noen timers arbeid og en tur på damenes aften på byggmaker med foredrag om maling og fargemoter fremover ble jeg plutselig mye mer positiv enn jeg var da jeg gikk fra skolen - ideer dukket opp og jeg klarte koble litt ut, ikke bare tenke på alle punktene med krav til mappen.. :)

    Men er jo super kjekt da å gå på interiør - ingen tvil! :)

    Klem fra meg

    SvarSlett