søndag 28. november 2010

Herlige søndag!

1. søndag i advent allerede. Julestemningen har latt vente litt på seg her i huset.. men idag bestemte jeg meg for å gjøre noe med det. Stjerner i vinduene, julemusikk i høytalerene, frokost med ett tent lys og kakao i koppen.. det gjorde at julestemningen kom snikende. Idag har vi virkelig nytt denne kalde vinterdagen inne, med fyr i peisen, peppekakebaking og julepyntlaging :)


For en stund siden nevnte jeg at vi hadde begynt på et spennende og tidkrevende prosjekt her hjemme...og den observante leser kan kanskje skimte i bakgrunnen på bildene her, at kjøkkenet vårt har fått ny farge :) Vi vasket, pusset, vasket, malte, malte og malte..og så ble det hvitt, og vi er strålende fornøyd! ..men nevnte jeg at det var tidkrevende!? Natt og dag har vi malt, og ved siden av studier har det ikke vært tid til mye annet.. Før og etter bilder kommer når nye fliser og benkeplate er på plass! ..redd det ikke blir før jul :S Flisene som er der idag er jo fascinerende stygg!


Nå er det leggetid for de små...og skolearbeid for meg! Her er det like travlet som vanlig.. men om 2 uker har jeg juleferie, og det skal bli godt!! Om jeg får tid imorgen, kommer bilder av årets julekalender.. Ganske fornøyd med at jeg ikke skal sitte natt til 1.desember og pakke inn kalendergaver. Godt med alt som er gjort :)


Ha en herlig søndagskveld!!

2 kommentarer:

 1. Ååå så søte:) og så fin utsikt fra vinduet!! Hehe...jeg ligger laaaangt etter med årets julekalender iår....kremt...jeg har ikke kjøpt eller pakket inn en eneste en :) Og de to største må da få hver sin kalender, men tvillingene er heldigvis så små at de kan vente til neste år :)

  SvarSlett
 2. De snømennene var så skjønne ♥ Herlig, herlig, de skal følge dere i mange år de:)

  Så gøy med nymalt kjøkken, blir nok superbra! Jeg har og malt kjøkken en gang og vet hvor mye jobb det er!

  Ha en fin ny uke!

  Klem Line

  SvarSlett