mandag 18. oktober 2010

Window shopping

Som du kanskje har fått med deg, så har jeg nettopp vært på studietur i Paris ;) Et av formålene med turen var å besøke butikker..Ikke for å shoppe (måtte selvfølgelig det også) men for å se på butikkene. Ikke se på hva de solgte, men hvordan de solgte! Fascinerende og inspirerende..og til tider vanskelig - når det som sto oppå hyllene var så fint :) 


Louis Vuitton på Champs Elyesse hadde jo en fantastisk utstilling i vinduene. Ikke så lett å ta bilder gjennom glasset, men her skimter du mange meter høye stabler av store trådsneller i alle farger :) Jeg fikk desverre ikke gått inn i butikken, da det sto laang kø utenfor!  

En "superman-spray" i Vouge sitt utstillingsvindu, og hot-dog i Alexander Wang sitt.. Orginalt, men det blir ihvertfall lagt merke til ;)
Toyota forretningen på Champs Elysees "sparer gulvplass" ved å henge en bil på veggen, og sjekk glassfasaden på kjøpesenteret til høyre :)


Som interiørstudenter er en av våre oppgaver å designe en butikk. Vi har fått tegninger over Eplehuset i Bergen, og skal i grupper tegne den ideen vi mener er best,  -for en skobutikk, reiseartikler eller gjenbruksbutikk i dette lokalet. Vi skal vise forslag til utstilling i butikken og i vinduer. Mye nyttig inspirasjon til oppgaven å hente hjem fra Paris :)  Det var svært få butikker vi fikk lov å fotografere inni, så jeg sitter desverre igjen med mest "gjennom vindu bilder"

Ha en strålende dag! :) 

Ps: Blogger vil ikke være venn med meg idag. Klarer ikke å plassere bilder og tekst slik jeg vil... Flere som har problemer med det?

1 kommentar:

  1. Så spennende oppgave å skulle designe en butikk. Gøy med Paris-inspirasjon. Vil tro de er litt mer avansert (og kanskje sofistikerte..) enn gjennomsnittsbutikkene her til lands?! :)
    Har hatt litt problemer med blogger i det siste selv.. Men har ikke merket noe i dag! Så det er kanskje noe som kommer og går?
    God mandag til deg. KLEM

    SvarSlett