torsdag 21. oktober 2010

Når mor skal skifte dekk....

Jeg kan bare si det med en gang: Bilder og tekst i dette innlegget kommer ikke til å henge sammen :P Men jeg lovde jo igår å vise bilder av kjøkkenet de hadde i den flotte interiørbutikken "Merci" i Paris. Så, la deg inspirere av bildene..og les dagens frustrasjon om du gidder ;)


Du skjønner det at; Idag har ingenting gått som det skulle! Planen var å være full dag på skolen, og jobbe med butikkoppgaven sammen med gruppen min- dette gikk altså ikke! For det første har 5åringen fått influensa, så noen tur til skolen ble det ikke. Og så var det denne første snøen som har fått til vane å  komme som et sjokk for bergensere med sommerdekk... deriblandt meg!! Jeg hadde hørt om den, men må innrømme at jeg ikke trodde helt på det! Så feil kan man ta, og svi fikk jeg for det...


...for uten uten vinterdekk, kunne jeg heller ikke kjøre til barnehagen for å hente Lille Bøllefrø som ble levert av pappaen sin på vei til jobb (kan jo nevne at han ble stående fast og måtte gå det siste stykket til barnehagen, hehe:) OK, så skulle mor skifte dekk på bilen!! ...


..og som du sikkert har forstått, så gikk ikke dette heller helt som det skulle. Det første dekket gikk greit..(hvis du ser bort ifra at det tok ca 1 time pga hjulet satt fast) Hjul nr.2 gikk ikke fullt så bra.. der satt den ene mutteren bom fast, og sterk (les: tung) som jeg er, bøyde jeg verktøyet så det ble ubrukelig! Dermed ble bilen stående med 1 vinterdekk og 3 sommerdekk, deriblandt ett løst hjul :P Det hele endte med at jeg måtte ta med meg stakkars lille syke Luringen ut på ikke mindre enn 5 busser for å hente Lille Bøllefrø i barnehagen!!


..Jaja, det var dagens lille frustrasjon, men det ordnet seg tilslutt :) Tilbake til bildene.. La du merke til de spesielle flisene på veggen!? Urtepotter, fliser, tavle, knagger osv. er støpt i veggflisene :)

Når kidsa er lagt skal jeg krype opp i sofaen og kose meg med "Maison, mat og vin" 
og Eyvind Hellstrøm på tv..etterfulgt av litt skolearbeid :)
Ha en koselig høst/vinter-kveld!


Ps: minner tilslutt om giveaway her hos meg! Det nærmer seg trekning...

4 kommentarer:

 1. Ojsann for en dag du har hatt
  Dekk har jeg aldri kommet på ei gang at jeg kunne skifte selv
  Vi har de på dekkhotell,, utrolig praktisk
  Kan anbefales
  De skifte dekk for deg og oppbevarer de til neste sesong
  Løsning jeg elsker

  SvarSlett
 2. What a day!
  Jeg tror nok kanskje denne snøen kom brått på noen og enhver i dag:))
  Godt det ordnet seg til slutt ♥
  Ang bildene! Hehe, for en gangs skyld ble jeg så oppslukt av teksten til at jeg fikk med meg bildene... hihi:)

  God bedring til den lille syke!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder et dømmekjøkken;-D
  Håper kvelden og natten har fått den frustrerende dagen på avstand ;-)


  Klem fra Grete

  SvarSlett
 4. Kjempefine bilder fra Merci butikken :) La ikke merke til kjøkkenet jeg :p hehe

  SvarSlett