onsdag 12. mai 2010

Snø på sommerblomstene!

Det ser gjerne litt sommerlig ut på bildene mine idag, men realiteten er at jeg sitter her og varmer meg på suppe. En suppe som jeg har fått helt dilla på - nemlig Toro rett i koppen, klar grønnsakssuppe med pasta. Med litt eksrta krydder og stekt kyllingfilet i terninger blir det en deilig lunsj som er enkel å ta med på jobb eller hvor som helst :)


Nå er jeg riktignok kjent for å være en frysepinn, men det er første gang jeg sover med ullsokker på i mai! Det skal sies at han som ligger ved siden av meg i sengen "må" ha vinduet åpent om natten.. men likevel!? Snø i midten av mai? Det liker vi ikke her på vestlandet..


Tilbake til bildene :) Terrassen på over 40 kvadrat har stått trist og tom i altfor lang tid, men igår dro vi ut og kjøpte nye møbler..endelig!! I en 3-seters sofa og 2 stoler i kunstrotting, skal jordbær og solstråler nytes i sommer!


Det er snart på tide jeg setter meg bak symaskinen igjen. For til nye møbler, trengs det flere puter! Men, skole først!! Det er siste innspurt før sommerferien nå, og jeg er rimelig stresset! Lille Bøllefrø har vært skikkelig syk i over en uke..så det har gjort at jeg ligger bak skjema med oppgavene mine! Nå er han heldigvis frisk og i strålende humør igjen :)


Den blå-hvit-stripete puten har jeg forresten kjøpt på Kid interiør. De har ganske mye fint for tiden! Ellers har jeg endelig fått meg et lite oliventre, og den observante ser kanskje at det har fått plass i popcorn skålen fra bruka... mens jeg er på jakt etter den perfekte potten!

Nå titter solen frem her, og vi satser på en fin langhelg! :)
Håper din helg blir fantastisk!

2 kommentarer:

  1. Så fint dere har det!! Bilde nr. 3 var et skikkelig møbel-magasin-bilde!!! Kult!!

    Kos dere på 17.mai i morgen! Klem!

    SvarSlett
  2. Den uteplassen din er bare fantastisk! Klem fra lott@
    Obs: Give-away hos meg: http://enlyside.blogspot.com/2010/05/4-lodds-give-away.html

    SvarSlett