søndag 2. mai 2010

*SMILER*

Igår blåste det suuuur nordavind her, og til tross for sol fra klar himmel, var det skikkelig ubehagelig å være ute! I går kveld satt jeg forran peisen og forsøkte å få varmen i meg... Sist jeg sjekket, skulle mai måned være en vår-/sommermåned, men det har ikke vært mye som ligner på sommer her. Våren har jo såvidt tittet innom innimellom sludd- og regntunge, kalde dager..


Men nå skal jeg ikke klage mer! Vi kan ikke skryte av tosiffret tall på gradestokken, men solen har varmet godt idag, og vinden har roet seg kraftig! Ungene og jeg har vært mye ute, og vi tok oss en liten tur bort til "den lange steinen" som 4-åringen kaller den. Et godt steinkast fra huset står denne bautasteinen, som er et minnemerke etter Haakon Den Gode! Luringen storkoser seg når han får leke i fjæresteinene utpå neset der, og idag var jeg så heldig at jeg fikk sitte på et svaberg og sole meg mens Lille Bøllefrø sov :) Det føltes som en ren energisprøyte nå i disse travle dager!


Apropo energi :) Det finnes ikke noen som kan gi og ta så mye energi fra deg(hvertfall fra meg) som små barn :) Det er de mest vidunderlige små vesner, som med alle sine ulovlige påfunn kan gjøre en både sint og frustrert, men så gjør de hele tiden sånne fantastiske småting som får meg til å smile fra øre til øre!


 (Klatre opp og sitte i vinduet)

Lille Bøllefrø sjarmerer stadig vekk med å gjøre ting han har observert at storebror gjør, og Luringen forteller de mest fantasifulle historier :) Her en dag fortalte han meg om alle lamaene(les lava) som er inni jorden, om isbjørner på Island og at han og barnehagen skulle grille pølser på lava! :) Jeg forsto at han hadde hørt ganske mye om både Svalbard og isbjørner, og om Island og vulkaner, men det tok litt tid før jeg skjønte at det var i en lavvo han mente at han skulle grille pølser :)

(Luringen skal bli Kaptein Sabeltann når han blir stor)

Nå er jeg tilbake til skolebøkene og stilhistorie- essayet mitt.. 
satser på å bli ferdig med det imorgen :)

Håper din helg har vært fin
og at den kommende uken blir bra!

2 kommentarer:

 1. For et skjønt innlegg !:)
  Måtte smile av alle de morsomme betraktningene til din sønn:)
  Flotte bilder av de søte sønnene dine.
  Ha en knallfin uke med masse solskinn !
  Skal visst være fint hele uken;)
  Klem,Monja

  SvarSlett
 2. Heisann. Så koselig blogg du har, jeg fant veien hit via utfordringen hos foreldremanualen. Har lagt meg til som følger og kommer snart innom igjen. Klem fra Inger-Lise
  p.s.
  veldig fine bilder og puter i innlegget du la til på foreldremanualen!! :)

  SvarSlett