lørdag 15. oktober 2011

Prosjekt: Gjøre ferdig kjellerleilighet

*Check!


Som nevnt før, har vi bygget om i kjelleren slik at vi får en del av den selv. Utleieleiligheten er er umøblert og ikke særlig fotogen, men viser bilder likevel jeg..så dere kan få se litt av hva vi har drevet med i det siste. De siste ukene har hver ledige time blitt brukt i kjelleren, og det er selvsagt arbiedsjernet mr.Handyman som har jobbet mest! Flinke mannen min :) Du kan tro han er glad for at det finnes ferdigmalt smartpanel - helt supert når nye vegger skal settes opp, og man har lite tid!


I en del av leiligheten var det et veldig slitt furugulv, og aller helst ville jeg ha pusset ned og malt dette gulvet. Men når man skal leie ut er det greit å bruke vedlikeholdsfrie materialer. Gulvlegging er det meg som tar meg av her i huset, og laminat fra Ikea er lett å legge. Ikke av beste kvalitet, men det er billig, og ser greit ut når det er ferdig lagt ;)
Kjøkkenet er også et gammelt furukjøkken som vi har malt og byttet knotter og benkeplate på. I tillegg har vi limt veggplater  med 'børstet stål' look på veggen mellom overskap og benkeskap. Disse er også fra Ikea. Vi liker raske og økomomiske løsninger i utleie-delen ;) En del sparkel og noen liter maling har også gått med, lister og nye dører ligeså..det baller på seg når man først begynner å fikse opp.. ;) Alt i alt er dette en lys og trivelig leilighet, med fin uteplass og herlig sjøutsikt. Idag fikk våre nye leietaker nøkkelen, og vi håper de vil trives!

God lørdagskveld til du som er innom!

1 kommentar:

  1. Det så ut til å være en koselig leilighet. Det er deilig å være i mål med slike prosjekter som henger over en.

    God lørdagskveld til deg.

    Klem fra Annfrid

    SvarSlett