søndag 16. oktober 2011

Gjør det beste av det du har!  Når man kjøper et hus hvor noen andre i utgangspunktet har lagt sine egne planer, kan man ikke alltid få tingene helt som man vil. Her hos oss er det ganske mye som er gjort/planlagt på en annen måte enn det jeg ville ha gjort.. Man har jo forkjellig smak og behov... Da må man gjøre det beste ut av det man har, og prøve å bli fornøyd! Alt du ser på bildene her er det vi som har bygget, men det er bygget etter en plan som var lagt før vi kjøpte huset. Dette vil desverre aldri bli et palass med flott fasade, men vi har gjort de endringer vi kunne uten å ta loven i egne hender, og jeg begynner etterhvert å bli fornøyd..

A-en har jeg laget av vannfast kryssfiner. Den er 40-50 cm høy, 
og står der pga husene her ute er delt inn i A og B..

Før vi bygget ut, stoppet huset ved takrennen(som ikke kan fjernes, men skal bli hvit) og terrassen gikk helt ut. Da vi fikk på plass vår nye inngangsdør så det ikke pent ut med den høye veggen/rekkverket helt inntil hengslene på døren, så vi flyttet terrassen en halv meter lenger inn for å lage litt mer luft rundt. Men dette var ikke helt problemfritt heller, pga ringmuren til kjelleren går helt ut (se under postkassen). Løsningen ble å lage en benk - og under benken er en bod som fikk litt lavere takhøyde ;)

Nå gjenstår det "bare" å gjøre ferdig det som er innenfor inngangsdøren.. 
vi møter nok en del utfordringer der også ;) 


Har du forresten lyst å se et 'før-bilde'!? 
Ha en strålende søndag!!
vi må nok være hjemme og pleie den influensasyke gutten vår idag også..

4 kommentarer:

 1. Så utrolig fint dere har gjort det...
  Virker som en gjennomtenkt forandring.
  Lykke til videre med prosjektene inne ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Så flott og koselig dere har det! Vi strever med å finne en ytterdør vi liker. Deres var kjempefin. Kan jeg spørre hvor den kommer fra?

  SvarSlett
 3. Litt av en forandring det var !
  Kjempe fint :-)

  SvarSlett
 4. Det var STOR forandring!! Så flott det ble! Elsker de sorte kontrastene du bruker:) Kjempefin blogg du har, jeg følger deg videre! Klem fra meg:)

  SvarSlett