søndag 6. september 2009

Mitt første innlegg... :)

Ok, så har jeg også blitt en bloggedame..!! ..Dvs, jeg skal prøve så godt jeg kan!! Har egentlig nettopp oppdaget at det finnes utrolig mange fine blogger, og det tok ikke akkurat lang tid før jeg ble hekta!


Som sikkert mange har fått med seg har det kommet en ny flott interiørblogg; Riviera M&C. Catherine hadde lenge snakket om Emmeline og hvor bra hun skrev, men jeg hadde ennå ikke vært inne og sett. Ikke før Catherine sa hun hadde blitt bloggedame selv! Jeg måtte jo selvsagt inn å se.. og her fant jeg jo mange andre flotte blogger også. Siden har jeg vært trofast følger av bla Emmeline og selvsagt Riviera M&C!


Det er veldig spennende å følge med alle dere andre. Veldig inspirerende og det passer meg ypperlig, da jeg er en Interiør- student i mammapermisjon! Skal begynne igjen på skolen i januar!! Gru-gleder meg veldig!! Kommer til å bli travelt med fulltidsstudie kombinert med mammarollen for to livlige gutter! Storebror er nå 4år og lillebror 7mnd!


Hjemme holder vi stadig på med små oppussingsprosjekter og på sikt skal vi bygge ut! Kan tenke meg at fluene på veggen har det morsomt når Mr. Handyman og ”Full-av-ideer-kontrollfreak-Eva” skal samarbeide!! Vi klarer ikke engang å bære barnevognen opp trappen sammen uten å hakke litt på hverandre.. eller, det er vel gjerne ”hakke-Eva” som er verst! Men som regel er vi begge fornøyd til slutt, og ”perfeksjonist-Eva” er alltid glad for arbeidet som Mr. Handyman har gjort!


Denne bloggen kommer til å være preget av interiør, hverdagsgleder, matoppskrifter og etter hvert skolearbeidet mitt! Tar sikkert litt tid før jeg klarer å lage en fin blogg, har jo aldri gjort dette før.. men jeg skal prøve så godt jeg kan! Blir veldig glad for tilbakemeldinger! :)

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny blogg. No kan jeg følge med på alle prosjektene dine helt her ute i Sund. Lykke til, blir sikkert kjempefin.

  Klemmer fra oss to ...

  SvarSlett
 2. Slitan med ny blogg:) Blir spennende å titte innom deg:)
  Lykke til! ( Begynner no veldig bra, - med kjempefin header! )

  Hilsen Marte

  SvarSlett
 3. Hei og velkommen til blogglandia :)
  jeg fant deg inne hos venninnen din og ble nysgjerrig ;)
  dette blir jo moro å følge med på.
  Gleder meg til flere innlegg fra deg :)

  Ha en fin uke.
  Klem,Kari

  SvarSlett
 4. Hei mor!

  Dette blir bra vet du, og gøy - ikke minst! Trofast følger blir jeg uansett...

  *Nattaklem!*

  SvarSlett
 5. Hei på deg.
  Jeg er også helt fersk i denne blogg verden, og føler litt som deg, at her trengs det trening. Jeg synes du klarer deg flott jeg. Kjempefin header. Lykke til!

  SvarSlett