søndag 27. september 2009

I skapet har jeg..


...favoritt serviset mitt :)

Ekstreme Platinum





Rosendahl rødvinglass

Romantiske champagneglass, Vera Wang





Glassfisk fra Thailand :)

Salt- og pepperbøsse fra Wedgewood


Søndagsmiddag: Nakkekoteletter i fløtesaus

Stek koteletter i en langpanne i stekeovnen. Lag veldig tykk brun saus av brunet smør, mel og vann. Ta kotelettene ut av av langpannen og rør inn ca 3 dl vann i langpannen..dette blir en god kraft som du sper sausen med. (har sagt det før og sier det igjen, jeg følger sjelden en oppskrift til punkt og prikke, så nøyaktig mengde vann ol. er jeg usikker på! Prøv deg frem) Litt fløte og brunost gjør sausen rundere i smaken. Smak til med salt og (masse) pepper. La kotelettene koke seg møre og gode i den ferdige sausen. Server med kokte poteter og grønnsaker!



Velbekomme

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar