...favoritt serviset mitt :)
Ekstreme Platinum
Rosendahl rødvinglass
Romantiske champagneglass, Vera Wang
Glassfisk fra Thailand :)
Salt- og pepperbøsse fra Wedgewood
Søndagsmiddag: Nakkekoteletter i fløtesaus
Stek koteletter i en langpanne i stekeovnen. Lag veldig tykk brun saus av brunet smør, mel og vann. Ta kotelettene ut av av langpannen og rør inn ca 3 dl vann i langpannen..dette blir en god kraft som du sper sausen med. (har sagt det før og sier det igjen, jeg følger sjelden en oppskrift til punkt og prikke, så nøyaktig mengde vann ol. er jeg usikker på! Prøv deg frem) Litt fløte og brunost gjør sausen rundere i smaken. Smak til med salt og (masse) pepper. La kotelettene koke seg møre og gode i den ferdige sausen. Server med kokte poteter og grønnsaker!
Velbekomme
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar