tirsdag 8. september 2009

Frem med symaskinen...

Jeg har vært på shopping!!

Idag har minstemann sin lille krok inne på soverommet vårt! Når han er omtrent 1år tenker jeg å flytte han på eget rom. Har et rom som idag fungerer som gjesterom/bod/kontor(!!) og jeg lurer litt på hvor jeg skal gjøre av alle tingene som er der inne når dette skal bli barnerom! Vi får vel skynte oss med å bygge ut huset!! :)
På stoff og stil har de utrolig mye fint!! Syns det er en veldig inspirerende butikk å gå i. Får som regel mange gode ideer om hva jeg skal sy når jeg kommer hjem! Liker ikke å kopiere helt, men syr gjerne litt etter mønster og kombinerer det med noe selvkomponert :)


Det nye barnerommet skal få hvite vegger og hvite møbler. Av tekstilene på bildet over tenker jeg å sy litt forkjellig; puter, poser, en katt ++ Vi får se hva jeg får til! Bilder kommer etterhvert!

Ha en fin dag!!

2 kommentarer:

 1. Kjempe fine stoffer du har valgt, Eva! Det kommer sikkert til å bli kjempe fint:).
  Når du er ferdig hos deg kan du jo begynne å sy for meg.. he he! Du kan ihvertfall komme å låne broderingsmaskinen som aldri blir brukt!

  *NATTA*

  SvarSlett
 2. Så koseleg å kikke innom til deg:) Snubla over deg inne hos Emmeline, og det vert nok ikkje siste gang eg kikkar innom.

  Hjarteleg velkommen i bloglandia:)
  Klem

  SvarSlett