tirsdag 8. september 2009

Campingvogn til salgs!

I november i fjor satt storegutten og så på film fra dyrepaken i Kristiansand. Han likte det han så og spurte: "kan vi gå der imorgen?" Da vi bor 50 mil fra dyreparken tok jeg den enkle løsningen med en liten hvit løgn og svarte; "dyreparken bare er åpen om sommeren! " ..og dermed bestilte gutten tur til dyreparken sommeren -09! I 8 måneder hadde han nedtelling!!


Plutselig nærmet det seg sommerferie og vi hadde jo ikke bestilt noe sted å bo i Kristiansand! ..hva skulle vi gjøre nå! Storegutten hadde jo store forventniger, men det er ikke bare bare å finne overnatting for en familie på 4 på sørlandet sånn i siste liten!! Løsningen ble: vi kjøpte en gammel campingvogn!! Nye gardiner, duk og pynteputer ble sydd! Kjøpte teppe til gulvet, en blomst og noen små lykter og plutselig var det en KOSELIG gammel campingvogn!

Ingen av oss har vært vant til camping så vi var veldig spent på hvordan denne ferien skulle bli!! Men den ble helt topp!! Campinglivet gav mersmak og vi ønsker oss en nyere campingvogn :)

Klikk HER (finn.no) dersom du er interessert å kjøpe vår :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar