fredag 7. september 2012

Ooops...

Tiden flyr når man har det gøy! ..og ihvertfall hvis man har det litt travelt i tillegg ;) Det er visst litt mer en 2 uker siden jeg lovde bilder fra arbeidsrommet innen 2 uker. Jeg er FERDIG med sorteringsjobben..det var jeg forsåvidt i forrige uke, men så stoppet arbeidet litt opp.. ..eller det vil si; arbeidsrommet fikk vente litt mens vi sparklet, malte, listet og fikset en del småting rundtom i huset. Jeg har osgå malt et par nye malerier og endelig fått litt ting på veggene i stuen.. viser deg en annen dag :)


Men så var det arbeidsrommet da...Ikke de mest spennende bildene herfra idag, men jeg lovet jo...! Her kan du se hvilket system jeg har fått. Endelig har ALT sin faste plass her i huset. Om du har plass og muligheten til det, vil jeg anbefale deg på det sterkeste å lage et lignende oppbevaringssystem ..aldri før har det vært så lett å rydde - og ikke minst finne igjen ting! Jeg har brukt "Bestå" reoler fra Ikea, og valgte å ha skapdører på pga jeg mest sannsynlig skal sett inn en sovesofa til gjester på dette rommet. Bak skapdørene skjuler det seg arkivskuffer, spill, bøker og andre sysaker! Nå gjenstår det bare å finne noen greie arbeidsstoler, kanskje en hylle på veggen...og ikke minst: å gjøre arbeidsrommet litt mer personlig! ..så skal du få se mer bilder herfra etterhvert!

Fin fredag til deg og dine!

2 kommentarer:

  1. Så kjekt oppbevaring! Vi har en rad med Billy-bokhyller på arbeidsrommet, og jeg skulle gjerne ha hatt noe med dører i stedet. Får spare til slike skap tror jeg, for dette likte jeg godt.

    SvarSlett
  2. Så flott det ble!
    God oppbevaring er gullverdt!
    Ha en flott lørdag!

    SvarSlett