tirsdag 1. november 2011

1.november..

..og jeg er allerede klar til 1.desember ;) Igår handlet jeg nemlig inn 24 små gaver til adventskalenderen - alt sammen på Søstrene Grene, til den nette sum av 149,80...det kan vi like!! Små leker, hobby-saker, modelleire og litt julepynt. Mye små-nips, men jeg mener at man ikke skal "ta helt av" med adventskalenderen.


Guttene mine får åpne annenhver dag, og i tillegg får de enkelte dager en liten lapp med en aktivitet som angår begge. Det kan være at de får velge middag, tur på kino, pynte juletre..eller noe så kjedelig som å ta julevasken på rommene deres ;) Kalenderposene som jeg lagde i fjor er faktisk like fin, så da blir det gjenbruk. Selve kalenderen er en hvitmalt list med små spiker i. På spikerne henger svart silkebånn med treklyper i enden, og to svarte stjerner som dekorerer på veggen! Kalenderlisten har hengt på veggen hele året, og er full av bilder som jeg er glad i! Nå gleder vi oss til å henge opp pakkene ;)


 Har du begynt å tenke på kalender?!

4 kommentarer:

 1. Hørtes kjempe fint ut, hos oss har ungene hver sin kalender som jeg ikke er spesielt glad i, men for ungene er de verdens vakreste. Så jeg har ikke hjerte til å lage nye for de de ikke passer inn i interiøret:-) Men jeg er virkelig fristet. Har så smått kjøpt inn litt gaver:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Vi har ingen barn ennå, så barnekalender har jeg ikke fått brynet meg på. Men jeg har laget kalender til samboeren...
  Jeg er veldig glad i Disney ettersom jeg har vokst opp med disse filmene, og jeg tenkte at nå var det på tide at samboeren også lærte litt om de :) hehe
  Så jeg hang 24 konvolutter på en snor, og i hvert kort hadde jeg skrevet et koselig minne fra våre 7 år sammen, også skrev jeg et spørsmål om en Disney- film. (Målet var at han skulle sette seg å se filmen, men han var snarrådig og søkte på internett :/) hehe.
  Selve pakkene hang jeg opp langs rekkverket på trappen sammen med en grangirlander, rødebånd og hjerter. Pakkene hang i tilfeldig rekkefølge med kun et ord på. Derfor visste han ikke hvilken pakke som var riktig før han hadde lest dagens spørsmål og funnet svaret.

  I etterkant fant jeg vel ut at det ble ganske dyrt med kalender til han, så vi har gått over til en hyggelig gave på Lillejulaften, men det var veldig morsomt å se han så spent da han kom hjem fra jobb... Da kom småguttesjarmen frem ;)
  Men jeg gleder meg veldig til å få lage kalender til egne barn en dag :)

  Kalenderen din ser veldig koselig ut :) Deilig å kjenne at julestemningen sniker seg på :)

  SvarSlett
 3. Godt å høre at det er andre også som er tidlig ute =) Jeg er nesten i mål med de små gavene. Søstrene Grene er helt perfekt i den forbindelse.
  Ha en fin før-førjulstid =)

  SvarSlett
 4. Ser ut som en flott kalender! Jeg har også begynt å tenk på den, har en del klart, emn mangler litt. Søstrene Grene var et luddig forslag!:) Takk for dåpshilsen, vi hadde en kjempekoselig dag. Og du? Jeg tror jeg så deg på messen, stemmer det? Jeg fikk dessverre ikke tid til å komme bort, det var så mye som skjedde... Men neste gang!:) Tror det blir bloggtreff i Bergen om ikke så altfor lenge;) Klem fra Heidi

  PS. Du var en nydelig brud!!

  SvarSlett