mandag 17. oktober 2011

Rosa sløyfe-aksjonen arrangeres for 13. gang i Norge i oktober. Hvert år får nærmere 2600 kvinner i Norge diagnosen brystkreft. Det betyr at en av tolv kvinner får brystkreft i løpet av livet.

Målet med aksjonen er å vise solidaritet med de som er rammet, øke kunnskapen om brystkreft og å samle inn penger til forskning og andre brystkreftrelaterte prosjekter. Takket være forskningen overlever stadig flere. Men videre forskning er nødvendig for tidlig oppdagelse, bedre behandling og økt overlevelse.

Vis omtanke - bær en rosa sløyfe i oktober
Sammen skaper vi håp, og hvert minste lille bidrag hjelper! På nettsidene finner du veien til nettbutikken hvor du kan kjøpe de rosa sløyfene og forskjellige andre ting. Jeg har i alle år skrapet frost av bilruten med cd-cover, bankkort og andre forefallende ting - men det skal det bli slutt på nå når jeg har kjøpt meg en fin rosa isskrape! Og det fine er at man kan betale så mye man vil for den.. ;) Støvlene kjøpte jeg for et par år siden da Viking sponset rosa-sløyfe aksjonen!

Klikk her for å lese mer om aksjonen
Jeg ønsker deg en fin uke!

2 kommentarer:

  1. Rosa er nydelig, og saken er VIKTIG, så det er bare å gå for rosa i oktober!!! Ønsker deg en FIN uke:) klem:)

    SvarSlett
  2. Viktig sak du skriver om i dag, som berører oss alle! Jeg har støttet saken ved å kjøpe rosa blomster og refleks :) Liker ellers inngangspartiet ditt! Og heldig du som bor ved sjøen, det er jo gull verdt :) Fin mandag til deg! Hilsen en utflyttet bergenser på Østlandet :)

    SvarSlett