torsdag 23. desember 2010

GOD JUL

Tenk, det er lille julaften idag! Treklypene på kalenderen er nesten tom for pakker, men derimot full av koselige julekort fra venner og familie :) 2-3 desemberinnlegg her hos meg..det er litt for gale! Noen har etterlyst julepynt og bakeinnlegg.. Vi har julepynt, og vi har bakt - jeg har bare ikke tatt så mange bilder pga manglende dagslys når jeg har vært hjemme.. Årets juletre har Luringen og en venninne av han fått lov å pynte :) Perfeksjonisten i meg sliter litt med at treet mangler pynt i toppen, da de to små ikke rakk opp - Men det er jo bare sjamernede når man vet at det er to 5åringer som har pyntet treet!


Idag drar vi på hytten for å feire jul med mine foreldre, søstre og småtroll :) Jeg får ekstra julestemning og ro i kroppen av å være på hytten i julen. Ingen fjas og mas (bare 5 ville, glade og forventningsfulle barn;), og et idyllisk hvitt landskap med gode tur og akemuligheter :)

   
I år blir det "romjulskort" ifra oss ;) Av en eller annen merkelig grunn er det svært vanskelig å få fikset de julekortene i tide..og jeg skylder litt på et lite Bøllefrø som ikke er så villig til å la seg avbilde..ihvertfall ikke i når mor ber han om å sitte i armkroken til storebror og smile fint... Etter å ha forsøkt i noen dager med diverse antrekk..lokkepepperkaker, tutt og leker...fikk vi endelig tatt noen bilder ute..Nå gjenstår bare litt pakking og rydding... og så er det juleferie!!

God jul kjære lesere!!

2 kommentarer:

 1. Hei, hei!!
  Så søte nissegutter!!

  Håper dere har en fin jul så langt. Vil bare ønske dere en fortsatt god jul og takke for alle fine hilsener dette året. Klem!!

  SvarSlett
 2. NYDELIG bilder av de skjønne nisseguttene!! :)
  Håper dere har det herlig på hytta.
  Ønsker deg fortsatt gode romjulsdager.
  KLEM fra Inger-Lise

  SvarSlett