søndag 4. juli 2010

Sommerhelg :)

Helgen nærmer seg slutten og jeg som sa jeg skulle ta bilder av ferdig barnerom, har ikke klart å ta alle de bildene jeg skulle. Jeg har ikke engang gjort ferdig rommet.. Det ble så fint vær at jeg ikke ville bruke tid på å kjøpe maling, male og henge opp de siste tingene på veggen! Jeg vil sy sengesett før photoshoot også..så vi får se når jeg finner tid til det ;) En ting er hvertfall sikkert; Jeg sitter ikke inne og syr mens solen skinner! Du kan få se ene det ene hjørnet av rommet..Helgen har vært veldig fin, men vi har også hatt noe litt kjipt å tenke på.. Endelig båtvær, men ingen båt på sjøen :( Den står på land pga hull i skroget -  en fabrikasjonsfeil som nå er fikset, men nå er også fineværet over ser det ut for! Etter en titt på værmeldingen har vi bestemt oss for å vende nesen østover mot bedre vær og Bø sommerland :) Satser på å dra litt ut i neste uke.Videre går turen til sørlandet hvor vi er så heldig at vi får låne min fetter sitt hus mens de er på ferie!Jeg vet om to gutter som kommer til å elske ferien vi skal på: Badebasseng på hotellet, badeland i Bø, badeland i Dyreparken og ikke umulig at vi besøker en strand eller to også! Temperaturen i plaskebassenget idag var ikke akkurat høy, men det hindret ikke de to små i å kose seg blå! :) ..de måtte tines i badekaret inne etter fornøyeligheten!


På krabbefisketuren igår ble det også litt bading. Luringen fikk prøve våtdrakten sin, men Lille Bøllefrø som egentlig skulle sove, hadde ikke med seg sko engang.. Da han så sjøen var det ingen håp om å få han til å sove; "Bade bade bade bade" gikk på repeat, og da hadde jeg ikke hjerte til å la han sitte i sele i vognen..


Lørdagskvelden ble en artig kveld, med hjemmelaget pizza (du skal få oppskrift en an dag:) og en aldri så liten fest med gode naboer på terrassen vår. Takk for en gøy kveld! Alltid like kjekt!

Oj oj, ble litt ymse i dette innlegget her, hehe.. mye på hjertet etter en innholdsrik helg! Håper du også har det fint! ..og du, hvis du har noen gode tips til kamuflasje av den vakre telefonstolpen som pryder hagen vår og pynter på badebildene over her.. Så kom gjerne med dem!! :) Det frister nesten å male den hvit og feste et flagg i toppen *smiler*

5 kommentarer:

 1. Hei!!

  For en tøffing du har - Lille Bøllefrø bare kaster seg over rutsjebanen og ned i bassenget. Moro!!! Linus er ikke så tøff, men han trives i plaskebassenget og krabbet langs vannkanten på stranden i Danmark.

  Kanskje du kan plante en kaprifol ved foten av telefonstolpen, og la den klatre oppover, sammen med uteeføy? Tror de er ganske voksevillig og lett å få til begge to.

  Ha fine sommerdager. Klem!!

  SvarSlett
 2. Herlige bilder du har!! Klatreplanter er vel greit å dekke med. Villvin er veldig raske hvertfall og da kan man blande den med en annen som er vakrere. Ha en flott dag!

  SvarSlett
 3. Hei Eva.
  Ser ut som dere har hatt en kjekk helg. Vi har også kost oss glugg, vennebesøk og glade barn er alltid kjærkomment.
  Skjønner godt at du prioriterer bort innearbeid som maling og sying, slikt kan man ta igjen. Men det du viste frem var jo bare sååå lekkert. Skulle ønske jeg også hadde en liten interiør arkitekt boende i meg, men den gang ei...

  Unger virker ikke å kjenne temperatur på samme måte som oss, mine badet alltidi den aldren, når som helst og hvor som helst :))

  Du spurte hvilket kamera jeg har, og hvilke objektiver.
  Jeg bruker et canon 50D, favoritt objektivet for tiden er Canon EF 50mm f/1.4, er det dårlig lys slenger jeg på min blitz Speedlite 430 EX. Jeg har også et par andre objektiver, men jeg husker ikke hva de heter i farten. Men det ene brukes jamt, det er et teleobketiv som går fra 18mm-200mm, også det et godt og brukervennlig objektiv som ofte er med i bagen :)

  SvarSlett
 4. Ja, det holder jeg med deg i. Bruk tiden ute mens du kan:) Det hjørnet vi fikk se var i hvert fall kjempefint da:)
  Kom innom meg en tur og bli med på min giveaway hvis du vil ☺☺

  SvarSlett