onsdag 28. oktober 2009

Juhu!! Jeg er tilbake!

Endelig er jeg på nett igjen!


Må si jeg føler meg litt hjelpesløs uten internett! Det eneste positive med det er jo at jeg blir super-rastløs og effektiv :) Sovetiden til mistemann har blitt brukt litt mer fornuftig; jeg har malt, sydd, vasket, ryddet, gått tur og trent...uten å ta pauser for å "bare sjekke bloggen og alle andre blogger og nyheter"
Men, nå holder jeg jo på å boble over av ting jeg har lyst å blogge om!! Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne..har lyst å skrive om alt samtidig, men jeg får ta det litt etter litt.

Begynner med Osloturen vi hadde i helgen!Kan noen fortelle meg hvorfor alle flytende vesker må være oppi en pose!? Nettopp dette gjorde at vi nesten mistet flyet vårt på lørdag. I køen til sikkerthetskontrollen kom jeg plutselig på dette med posene!! Toalettvesken lå selvfølgelig midt i kofferten som skulle være med som hådbagasje! Ganske stresset, forsøkte jeg å følge køen, mens jeg puttet alle miniatyr-toalettsakene mine oppi poser! Vel fremme i køen fikk jeg beskjed om å ta av meg støveletter, og antibakken på 105 ml måtte jeg pakke opp og gi fra meg!! ..den kunne jeg komme å hente på hjemveien, hehe..

Med støvelettene halvveis på og toalettvesken i hånden løøøp vi til gaten! Hadde knapt nok fått satt meg ned før flyet lettet! ..og toalettvesken satt på fanget mitt hele flyturen :)


Det var helt fantastisk herlig med 3 barnefrie dager (joda, jeg savnet guttene masse)!! Kvalitetstid med mannen er sjelden vare og vi nøt det fullt ut!! ...problemet vårt er at vi er veldig dårlig på å finne på ting uten barna, hehe! Og jeg som hadde gledet meg til å slappe av og sove masse mens vi hadde sjans...jeg ble bare rastløs!! "Kan ikke du ta deg et bad?" fikk jeg beskjed om da jeg surret rundt som en snurrebass på hotellrommet mens han prøvde å slappe av og se litt på TV..


Han kjenner meg tydeligvis godt, for da badekaret var fyllt opp, fikk han fred i 2 timer :) Og plutselig hadde vi dårlig tid (som vanlig). Helgens høydepunkt sto for tur; restaurantbesøk etterfulgt at konsert med MUSE!!


Det ble en veldig gøy tur med konsert, kino, en liten tur på byen, shopping og god mat! Nå er det tilbake til hverdagen..og internett er på plass igjen..

..så nå må jeg ta meg en liten runde i blogglandaia :)


6 kommentarer:

 1. Høres ut som en herlig helg! Kjenner meg litt igjen med den der rastløsheten, he he
  Og så MUSE da, tenker konserten var fantastisk!!

  SvarSlett
 2. Er så miunnelig på deg! Tenk Muse-konsert da!!!! Tipper du hadde det strålende :)

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som en kjekk tur ! Deilig med litt fri !

  SvarSlett
 4. Hørtes ut som en deilig tur! Ikke lett og slappe av når man plutselig har barnefri. Det blir liksom så uvant:)

  -June

  SvarSlett
 5. Heisann, så koselig å høre fra deg:) Var inne å så jo først nå at det lå en kommentar fra deg der under bildet. Godt å høre at det falt i smak og henger på stua deres.
  Nå frister faktisk en Bergenstur, hadde jo vært kjekt å besøkt butikken til C. Ser jo så flott ut, så jeg tror faktisk det blir en dagstur. Dere kan jo skilte med mange flotte butikker, så Englefryd og jeg må nok få en liste fra dere.

  Ha en god kveld, så høres vi igjen.

  Mvh Trude

  SvarSlett
 6. Åh, oslo tur og konsert høres heerlig ut!
  Skulle gjerne vært der:))
  Jeg jobber i en Blomsterbutikk på Knarvik Senter, så der har vi pyntet bord;)
  Så gøy du likte det!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett