onsdag 14. oktober 2009

En herlig høstdag!!

Dette har vært en fantastisk deilig dag! Lillegutt begynner å bli frisk, så idag pakket jeg han godt ned i vognen og la ut på tur sammen med nabofru A. Etter å ha vært inne siden torsdag var det fantastisk herlig med frisk luft!!


Frisk luft gav mersmak, så jeg hentet Storegutten tidlig i barnehagen og tok han med meg på oppdagelseferd i Alvøen. Om du har mulighet bør du stikke innom Interiør Huset i Alvøen!

Alvøen er et veldig fint sted i Bergen Vest!! Her holdes utendørskonserter, der er museum, kunst galleri, interiørbutikk, fotograf, mm.

"Mamma, her i Avløen fisket jeg lørdagsgodt på søttimai (les 17.mai). Alvøen skole og musikkforening (tror jeg) arrangerer nemlig 17. mai aktiviteter for barn. I musikkforeningens lokale holdt vi bryllupsfesten vår! :)" mamma, en blåblomstklokke"En liten hund ville hilse på..

Storebror på tur med Lillebror

"se der då mamma, en sebrabåt"

"Dette e' det største treet"

Lillegutt sov gjennom hele oppdagelsesferden

Ønsker meg flere slike dager :)

5 kommentarer:

 1. Det er ubetalelig med slike deilige høstdager! Nyt dem! Her i nord er det snø....

  Ha en finfin kveld :-)

  SvarSlett
 2. Åh så herlig! Typisk at jeg jobber hver dag, nå som det er fint vær!!
  Nydelige bilder :)

  SvarSlett
 3. FLotte og stemningsfulle bilder hos deg:o)En fin dag til deg fra Maliva

  SvarSlett
 4. Hei, så koselig å finne bloggen din. Fikk et lite tips om å stikke innom deg. Malte jo et bilde til bryllupet deres og det var veldig spesielt å se det igjen i et innlegg hos deg. Godt å se at det falt i smak:) Flott blogg har du, hit stikker jeg gjerne innom igjen. Hils nabo`n din.

  SvarSlett
 5. Så skjønne barn du har..
  Er så deilig med sånne dager. Høsten er kald, men det er så mange fine farger at man må ut alikevel:)

  SvarSlett