Da jeg ikke ville stå på kjøkkenet å lage mat i kveld, ble det en pimpet gradiosa med tynn bunn og kylling til kveldskosen. Den er faktisk god med litt ekstra ost, pepperoni og krydderurter! Og sammen med ruccola-salat og min hjemmelagde rømmedressing blir det veldig bra!
Oppskrift på en superenkel rømmedressing/-dip kommer her:
ps: alt er i ca.mål, da jeg bare rører sammen det som faller meg inn...
1 beger rømme eller kesam
1 liten ts salt
1-2 ts tørket gressløk
1 ts tørket persille
1 ts grovkvernet pepper
Hvitløk etter ønsket smak - 1/2 til 1.fedd
Dressingen er god til det meste. Vi bruker den til grillmat, pizza, tapas, og stekte potetbåter. Passer også utmerket til chips og dip!
Ha en fortsatt fin kveld/natt :)
Mmmm. Dette så godt ut! Ikke dumt å pimpe opp maten litt;)
SvarSlettHa en fortsat fin helg!
p.s. Vi sees vel på Glansdagen i juni, Eva?
KLEM KLEM
Anette:)