torsdag 6. november 2014

Jeg har ommøblert stuen

Det er ikke bare kjøkkenet som har blitt forandret siden sist. Også i stuen har jeg snudd litt på ting..men jeg har ikke kjøpt noenting nytt. Kun snudd den ene sofaen, flyttet litt på en stol og hentet opp Hay Lounge stolen og DLM bordet fra hallen. Og så har jeg malt et nytt bilde da. Som du kanskje ser liker jeg fargen korall for tiden ;) 


Vi har en lang, relativt smal stue, med "90-talls karnapper" som jeg kan irritere meg grønn over - vi blir litt låst til hvordan vi kan møblere synes jeg. Etter jeg snudde den ene sofaen føles stuen litt kortere og bredere, og så fikk vi jo plass til 2 ekstra stoler - jo flere jo bedre :) Min bedre halvdel forstår seg ikke på Hee Louge chair.. Han syns den er direkte vond å sitte på, men jeg liker at den står der likevel :p


For en stund siden ble jeg kontaktet av magasinet Boligdrøm. De spurte om å få bruke bilder av peisen min i bladet sitt, og det kunne de selvfølgelig. Men så er jo jeg litt treg med denne bloggingen for tiden - det var i septemberutgaven at bildet kom på trykk..! ..men du har kanskje bladet liggende ;)

Imorgen er det fredag og planleggingsdag. For vår del betyr det langhelg i båten :) 
Men jeg har et nytt innlegg klart, så kom gjerne innom imorgen også!

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

 1. Lekker stue!
  Herlig med litt forandring:)
  Her MÅ møblene stå som de står, liten stue, store møbler... litt kjedelig, for jeg kunne godt tenkt meg litt forandring:))

  Ha en fin fin dag! ♡

  SvarSlett
 2. Hei, fin blogg du har her. Liker stilen din. Håper det kommer masse mere i dette nye året. Godt nytt år , hilsen fast følger. (Ps. Hvor er denne sofan kjøpt?) :)

  SvarSlett