onsdag 12. juni 2013

I'm back...

..eller iallefall innom ;) 
Vi får se hvor lang tid det tar før neste innlegg..


Her hos oss har det stoppet litt opp...Vi ble så utrolig lei etter åresvis med oppussing, så de siste månedene har det stått veldig stille. Og når lysten til å forandre på ting hjemme forsvinner, så forsvinner naturlig nok "interiør-bloggelysten" også... 

For en tid tilbake solgte jeg alle møbler og rev vegger og gulv på soverommet, i håp om at det ville få oss igang.. men nå, flere uker senere, ligger vi fremdeles og sover på gulvet i guttaboys sin tv-stue.. Sånn kan det gå! ;)  Men er det en ting vi er enige om her, så er det at fine sommerdager ikke skal brukes til inne-oppussing. Da er det heller båten, hagen og fjellturer som frister når vi har tid :) 


Heeelt stille har det forresten ikke stått siden forrige innlegg. Tv-loftet har fått ny tv-benk og litt nytt stæsj, og det ble med en gang mye koseligere her synes jeg! Dere som følger meg på instragram (@lilleminstil) har nok sett dette for lenge siden ;) 


Nå skal jeg ut å male hus....det gjøres det også..

Ønsker deg en fin fin dag videre!!

vi "sees" plutselig


Jeg reposter dette innlegget, og deltar med disse bildene i NIBs utfordring
Er du en Stuepike?

6 kommentarer:

 1. Ein kan gå lei og nå på denne tida så har ein lyst å holde på ute og kose seg og det inne tar ein når det blir stygge vær for det blir det alltid:)
  Så fint hos deg!

  Fine dag til deg og lykke til medmaleaebeid:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Hehe, sånn kan det gå - både med blogg og oppussing:)
  Men vi venter vi vet du, alltid kos og inspirerende med innlegg fra deg ♥
  LEKKER loftstue!

  Ha en fin fin dag:)

  SvarSlett
 3. Hurra! Jeg har savnet blogginga di og håper du får igjen lysten, men er enig med deg at man må gjøre uteaktiviteter når man kan. God sommer til deg!
  Lina

  SvarSlett
 4. Så fin tv-reolen var! :-) Hvor er den fra?

  SvarSlett
 5. Så fin tv-benk. Hvor er den fra?

  SvarSlett