tirsdag 30. oktober 2012

mmm, soooup...!

Dere som følger meg på instagram har kanskje allerede fått med dere at jeg har vært på fjelltur idag. Litt kjedelig at jeg ikke kom meg opp til toppen pga klink is og bratt fjellside... jeg turde rett og slett ikke klatre helt opp av frykt for å seile rett ned igjen! Men vi har nydelig høst/vintervær her i Bergen idag, og det var friskt, kaldt og godt å gå tur!

Du er kanskje sånn som jeg; Alvorlig sulten etter tur og trening!? Da har jeg et lite tips til deg! Jeg bruker egentlig lite "posemat", men noen ganger er det helt supert! Sånn som idag. På 5 minutter laget jeg en deilig varm lunsj, perfekt når kroppen er litt sliten og frostig etter mye frisk luft!  


Toro rett i koppen kremet fiskesuppe! 
Tilsett en neve krepsehaler
1 gulrot i tynne staver
1/2 fedd hvitløk
litt purreløk
pepper

....mmmmmmm...
spis mens gulroten fremdeles er sprø!


Det har vært litt stille her hos meg den siste uken...men jeg er her ;) Jeg er bare litt opptatt med å lage meg en aldri så liten butikk på nett. Dersom du likte ku-printet jeg viste for litt siden, så følg med ;) Jeg har også laget et par andre print som kommer for salg...!


Ha en fortsatt fin dag! 

1 kommentar:

  1. Så flinke du er som tar ut på fjelltur,godt det å komme seg ut slik:)av og til må ein ha litt rask mag og den suppa såg jo veldig god ut,nam!

    Ein fin dag til deg!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett