tirsdag 23. august 2011

Liten men stor

Det har vært lite interiør fra denne fronten i det siste..men tro meg; vi har litt av hvert på gang! ...litt for mye på gang! Av forskjellige grunner (les; trege tømrere, sommerferie, eksamen osv) har mye blitt forsinket, og om sommeren er vi ikke så glad i å stå inne og jobbe - da jobbet vi heller ute med beleggningsstein og diverse. 

Men nå er høsten like om hjørnet, og vi er klar for å ta i et tak inne igjen. Og vi har mange planer! En del er påbegynt og står halvferdig! Jeg kan nevne ferdigstilling av tilbygg med kontor og tv-stue, flislegging og benkeplateskift på kjøkken, ombygging av soverom og garderobe, nytt gulv i hele huset, trapp ned til kjelleren hvor utleieleiligheten skal bygges om, og vi skal få nytt vaskerom og garderobe der :) Ååh..! Herlighet som jeg gleder meg til alt er ferdig!! Og hvor har tålmodigheten gjemt seg når man trenger den!? 

Jeg lover at det kommer mer interiør på bloggen etterhvert, og jeg er snart klar for å vise et litt mindre prosjekt enn de nevnt over her. Men i mellomtiden får jeg bare fortsette å blogge om mine søte små ;) Og jeg vil dele en liten samtale jeg hadde med Lille Bøllefrø imorges:

Bøllefrøet: Ka heter du, mamma?
Jeg: Eg heter Eva-Linn, ka heter du?
Bøllefrøet: Eg heter Noah...og Lille Venn...men eg e stor! 

  Smelt 
Uten å tenke over det kaller jeg guttene mine for "lille venn", 
så da er det kanskje ikke så rart at en liten gutt på 2,5 tror at han heter Lille Venn :)
3 kommentarer:

 1. Hehe, så skjønn ♥
  Elsker slike gullkorn fra barnemunn;)

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Hehe så morsomt <3 Er så koselig med de små :)
  Hvordan har det gått ellers med deg. Mtp eksamen? Har du blitt ferdig nå?

  Liza

  SvarSlett
 3. og hvordan lager du hjerte? fikk ikke det til jeg...

  SvarSlett