mandag 18. juli 2011

Under et tre..

...i en park i sandnes sentrum...
 

 Det er jammen ikke lett å knipse bilder når de suser forbi på dissen...eller husken, om du ikke er fra Bergen ;)

...var det herlig å slappe av litt mens guttaboys lekte :)

Guttene og jeg har ferie og nyter en aldri så liten hotellferie i Sandnes, sammen med Jeanette og Lykkeliten fra Båtveien! Imorgen skal vi kose oss i Kongeparken, før familien Båtveien drar videre sørover. Vi venter her et par dager på mr.Handyman og noen små og store venner, før vi drar videre til Kristiansand og selvfølgelig Dyreparken. Det er ikke sommer før Luringen har vært i Dyreparken. Han snakker om den heele året, og ber ofte om å få se film derfra. Lille Bøllefrø som er Kaptein Sabeltann fan nr.1, visste ikke helt om han skulle juble eller gå og gjemme seg da vi sa at vi skal besøke helten hans.. "han e jo faalii (les;farlig)" utbrøt han ;) ..men fant fort ut at det ville vært "tult" (les;kult) å hilse på kongen av de syv hav!

Håper du har det fint hvor enn du er!
God natt

4 kommentarer:

 1. Kos dere på ferie, det er deilige dager med masse tid til dem vi virkelig er glad i og som betyr så masse. Nyt stundene sammen:-)

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett
 2. Så kjekt dere har det!!
  Vi koser oss hos pappa nå, litt nord for Bergen. Deilige, late dager!
  Ha det kjekt i Kristiansand og hils Sabeltann. Vi skal dit neste år. Linus har ikke fått øynene opp for Sabeltann enda.
  Fortsatt fin sommer!!

  KLEM!

  SvarSlett
 3. Nemmen, er du i byen min? :) Dere får kose dere masse i Kongeparken! :) Har du tid anbefaler jeg Villa Rosa i Langgaten, det er en kjempesøt interiørbutikk! :) Skal du innom Gladmaten?

  God sommer! :)

  SvarSlett
 4. Eg anbefaler også Langgata, og Villa Rosa er jo heilt herlig, men vært advart - det er farlig å gå inn der ;) Men nok ikkje så faalii som Kaptein Sabeltann. Me har også vore i Dyreparken i år, og kan varmt anbefale Badelandet også, både for store og små. Lekkert og mykje å velga i :)

  Kosa dåke i Sandes og god tur til det bløde Sørland.

  Klem Eli

  SvarSlett